PRIVATNA CEREMONIJA

TAJNO CRKVENO VENČANJE: Nakon sudbonosnog da na Adi Bojani, Mateja Kežman se za vikend Tari na večnu ljubav zakleo i PRED BOGOM

0

Mateja Kežman juče je ponovo stao na ludi kamen, ovog puta pred crkvenim oltarom

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Proslavljeni fudbaler Mateja Kežman obavio je crkveno venčanje sa suprugom Tarom Šumonjom u Beogradu, a potom priredio skromnu proslavu za kumove, rodbinu i najbliže prijatelje.

 

Inače, Tara je bila u braku sa sinom advokata Ace Perišića, a ćerka je vlasnika lanca čuvenih beogradskih poslastičarnica.

 

Budući da su mladenci krajem avgusta četvorogodišnju vezu krunisali brakom pred matičarem na Adi Bojani, bivši sportista želeo je da se sveti čin obavi i pred bogom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja (@kezman888) on

 

S obzirom na to da je Mateja veliki vernik, što je dokazao brojnim tetovažama svetaca, autobiografijom "Samo mi bog može suditi" i mnogim humatinarnim akcijama, on je želeo da se brak sklopi i u crkvi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Najcitaniji magazin o slavnima (@story.srbija) on

 

- Venčanju su prisustvovali kumovi, Kežmanova deca, roditelji i nekoliko prijatelja. On je sve to obavio u strogoj tajnosti kako bi sakrio od medija. Jučerašnji dan obeležio je bez pompe, onako kako njemu i Tari odgovara. Iako ima finansijske mogućnosti za gala slavlje, on to nije želeo - otkriva izvor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateja (@kezman888) on

 

Kežman je nedavno posetio Sabornu crkvu u Beogradu, gde se 2001. godine venčao sa prvom suprugom i majkom njegovo troje dece Emilijom Ćirić Kežman, kako bi se raspitao oko crkvenog razvoda braka sa njom.

 

- Pošto Mateja poštuje crkvene običaje, hteo je po svaku cenu da raskrsti sa prošlošću. Porazgovarao je sa sveštenikom i uradio sve što je potrebno - kaže izvor.

 

 

makonda-tracker