Sve je bilo na SVETSKOM NIVOU

Zaljubljeni POGLEDI, osmesi i SUZE radosnice: Ovi DETALJI obeležili su venčanje Aleksandre i Filipa (FOTO/VIDEO)

0

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović 21. juna zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav pred 900 zvanica među kojima su se našle brojne poznate ličnosti.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Poznati par je ceremoniju venčanja imao u glamuroznoj sali "Belexpo", a za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 evra, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantska dekoracija koja visi sa vrha hale, velelepni lusteri koji se nalaze u celoj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje su oplemenile prostor.

Mladoženjin otac Boba Živojinović bio je zadužen za čitavu organizaciju svadbe, a za celu dekoraciju se pobrinula firma "Weddings and Events by Svadbena zvona".

Neposredno posle ceremonije crkvenog venčanja Bobi se otela i pokoja suza radosnica, a kasnije je u dirljivom govoru otkrio da su on i njegova supruga "oduvek želeli da imaju ćerku", te da im se ta želja upravo i ostvarila.

 

foto: Printscreen

Aleksandra je pristala da uzme Filipovo prezime, a sudbonosno "da" rekla je nasmejana, nakon čega je usledio prvi bračni poljubac, ali i prvi ples.

Ubrzo su sve zvanice bile na nogama, a za atmosferu su bio je zadužen Tropiko bend. Ipak, mnoge estradne zvezde bile su među zvanicama, pa ni oni nisu propustili priliku da se late mikrofona.


Osim Lepe Brene i kuma Ace Pejovića, zapevali su i Adil, Marina Tadić, Nikolina Kovač, Zlata Petrović, a priliku da zapeva nije propustila ni mlada, koja je zvanice podigla na noge svojim velikim hitom "Totalna anestezija".

Brojne poznate ličnosti trenutke predivne atmosfere delili su sa fanovima putem društvenih mreža, na kojima su se mogle videti fotografije zaljubljenih mladenaca koji nisu mogli da prikriju sreću.

Poseban momenat za mladence bio je i sečenje raskošne torte na deset spratova, koja predstavlja simbol srećnog i slatkog zajedničkog života.

 

 

makonda-tracker