ne žele je na svojoj svadbi

Čak je i jedna Harijeva bivša na listi zvanica: Otkriveno koja zvezda bliska kraljevskoj porodici sigurno neće biti pozvana na venčanje godine

0

Megan Markl nastavlja da venčanje kroji po svojim pravilima. Osim estetskog dela, ona je uključena i u pravljenje liste zvanica, te je tako izričita da ove ljude ne želi da vidi na svom venčanju.

foto: Profimedia

Harijeva verenica već nedeljama unazad aktivno organizuje svadbu, a osim estetskog dela, Megan se uključila i u sastavljanje liste zvanica.

 

Tako je navodno precizirala s kojim ljudima želi da podeći sreću tog dana, a s kojima ne.

 

- Oni oboje precizno prolaze kroz listu mogućih gostiju. Zato ne očekujte tog dana Kresidu Bonas (bivšu devojku princa Harija) jer nisu ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, nemojte se začuditi ako ugledate Čelsi Dejvi (takođe Harijeva bivša). Već su dugo samo prijatelji, ona mu je među prvima čestitala na veridbi i Megan nema problema s njenim dolaskom na venčanje - kazao je jedan od izvora koji ima pristup britanskom dvoru.

 

 

Mnogi se pitaju kako će na ovu odluku Markleove reagovati Harijeve rođake princeze Beatris i Judžin, koje su u bliskim odnosima sa Kresidom.

 

makonda-tracker