jedna misterija o ronaldu manje

Hoće li Ronaldo postati tata treći put za nekoliko meseci? Lepa Heorhina se skinula u bikini i rešila sve dileme (FOTO)

1

Dok se slavni fudbaler opušta od naporne sezone na skupocenoj jahti, njegova draga je pokazala stomak i pružila medijima odgovor na sva pitanja o svojoj trudnoći.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre izvesnog vremena, u jeku priča da će Kristijano Ronaldo uskoro postati otac blizanaca koje će dobiti uz pomoć surogat majke, fudbaler Real Madrida objavio je fotografiju na kojoj drži ruku na stomaku lepe Heorhine Rodrigez.

 

Misterija veća od Majkla Džeksona: Zašto Ronaldova deca nemaju majke i koliko to zadovoljstvo košta?

 

To je podstaklo spekulacije da je dvadesetdvogodišnja lepotica u drugom stanju, a Ronaldo se - iako je objavio fotografije nedavno rođenih blizanaca - tim povodom nije oglašavao.

 

foto: Instagram

Dva meseca kasnije, predstavnici medija su fotografisali Kristijanovu devojku na Ibici, gde se opušta s fudbalerom, i dobili smo konačni odgovor na ovo pitanje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

On, po svemu sudeći, glasi - da, Kristijano Ronaldo će postati tata po četvrti put. Štaviše, treći put za samo nekoliko meseci, budući da je pre nekoliko dana svetu predstavio blizance Matea i Evu.

 

Ni mama ni devojka: Ova zavodnica je najvažnija žena u Ronaldovom životu - i Heorhina zbog nje puca od ljubomore (FOTO)

 

Heorhina je fotografisana tokom šetnje plažom u uskoj haljini koja pokazuje da ima poveći stomak za svoju veoma vitku građu, kao i u bikiniju koji jasno pokazuje da je ova lepotica u blagoslovenom stanju.

 

 

Pored toga, ona je više puta uslikana kako nežno dodiruje stomak kad misli da je niko ne gleda...

makonda-tracker