tema broj 1

Bijonse je misteriozno otišla na porođaj, a on je otkrio lepe vesti: U porodicu Karter stižu devojčice? (FOTO)

0

Njena trudnoća i porođaj su obavijeni velom tajne, a svi željno iščekuju da upoznaju nove članove porodice poznatih svetskih zvezda. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako se spekuliše da se poznata pevačica već porodila, Bijonse i njen suprug Džej Zi se nisu oglašavali povodom ovih vesti. Ipak, činjenica da je popularna pevačica nedavno otišla u porodilište gde je rođena i Blu Ajvi drži javnost u neizvestnosti.

 

Ovo još nismo čuli: Bijonse će na porođaju imati veoma neobično društvo, a majkama na društvenim mrežama se to nimalo ne dopada (ANKETA)

 

Popularni reper se nije pojavio na sinoćnoj dodeli nagrada zbog čega su mnogi pomislili da je porođaj već počeo.

 

Kako su budući roditelji sve držali u tajnosti, pol blizanaca nije otkriven do poslednjeg trenutka, sve dok se nije izlanula osoba od koje su najmanje očekivali.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Instagram

 

Barak Obama, nekadašnji predsednik Amerike i bliski porodični prijatelj Karterovih, nedavno je govorio o svom prijatelju Džej Ziju istakavši da među njima ima dosta sličnosti.

 

Bijonse se porodila pre vremena?Zbog snimka koji je pevačica objavila fanovi su veoma zabrinuti (VIDEO)

Džej i ja smo ludi za našim ćerkama, iako će me sada pobediti kada se rode blizanci", rekao je Obama implicirajući da će dom Karterovih uskoro upotpuniti još dve devojčice.

makonda-tracker