ruka nežno položena na stomak

Milioni navijača širom sveta nisu mogli da zadrže suze: Serena Vilijams objavila pismo svom nerođenom detetu (FOTO)

0
Popularnu američku teniserku nikad do sad niste videli ovako smirenu i bezbrižnu, zar ne?
foto: Instagram
foto: Instagram

S obzirom na to da će u drugoj polovini godine postati majka, najbolja teniserka svih vremena neće nastupati u narednom periodu.

 

Obično ona važi za trendseterku, ali ovog puta je to bila Srpkinja: Serena Vilijams iskopirala našu teniserku (FOTO, ANKETA)

 

Dok uživa u trudničkom odsustvu, Serena se priprema za najlepše dane svog života, a većulazi u ulogu mame, pa je svojoj bebi uputila nežno i dirljivo pismo.

 

Najdraža moja bebo", počela je Serena, "dala si mi snagu koju nisam ni znala da imam. Naučila si me šta znače vedrina i mir. Ne mogu da dočekam da te upoznam. Ne mogu da dočekam da se pridužiš mojoj loži sledeće godine. Ali najvažnije je što sam toliko srećna je mogu da podelim s tobom to što sam broj jedan... još jednom danas. Na Aleksisov rođendan. Od najstarijeg broja jedan na svetu najmlađem broju jedan, tvoja mama."

Teniserka je, inače, trenutno u 21. nedelji trudnoća i očekuje se da svoje prvo dete donese na svet krajem leta. Budući otac je Serenin verenik Aleksis Ohanijan, koosnivač sajta Reddit, koji je teniserku zaprosio u decembru prošle godine.

makonda-tracker