tragedija o kojoj malo ko zna

Izgubila sam roditelje prošle godine, i to u tri meseca: Jana Todorović otvoreno o teškim trenucima (FOTO)

1
Nakon velike tragedije o kojoj je malo govorila, pevačica Jana Todorović otkriva kako se bori sa tugom i ko joj priža najveću podršku.

 

foto: Dragan Kadić

Imam ćerku, koja ima deset godina, i trudim se da provodim što više vremena sa njom. Radim kao svaka druga osoba svoj posao, naš privatan život ne trpi zbog naših radnih obaveza. Snalazim se dobro u inostranstvu, ne znam šta da kažem. Od jutra listam naše novine i pratim sve što treba, ali nisam nešto opterećena ", kaže pevačica.


Bila je pravi devojčurak, a danas je prelepa mlada žena: Pogledajte kako je Milica Todorović izgledala sa 14 godina (FOTO)

 

Jana je objasnila i otkud to da je toliko popularna i da su njeni nastupi dosta posećeni, a da je skoro nema u medijima.

 

Pa dobro, ne mogu da kažem da nije potrebna neka doza da me ima u medijima, ali to je isključivo kada imam povoda za tim. Po mom mišljenju, moji nastupi su najbolja reklama, to je najbitnije. Od samog početka karijere je bilo tako, a evo, skoro 19 godina sam na estradi i pojavljujem se isključivo kada za to ima povoda. Sve preko toga je bespotrebno",  smatra Jana.

makonda-tracker