prve fotografije ćerke sofije

Ivana Popović Iljin: Suprug i ja ponovo funkcionišemo kao par (FOTO)

0
Dok savladava majčinske obaveze, zvezda predstave Zona Zamfirova Ivana Popović Ilijin otkriva u kojoj meri je rođenje deteta uticalo na nju, koliko je vremena prošlo nakon što je posle dolaska prinove mogla da se posveti sebi i od čega strahuje prilikom odgajanja svoje naslednice

 

 

foto: Luka Šarac

 

- Volim svoje pozorište, imam nekoliko uloga mesečno kojima pokušavam da se maksimalno posvetim. Reč je o predstavama Zona Zamfirova, Neki to vole vruće i Producenti. Čini mi se da sam se nakon porodiljskog odsustva uželela glume, tako da sada igram s mnogo više elana – priča Ivana kojoj je majčinstvo dalo neku vrstu zrelosti kako u životu, tako i kada je reč o scenskom izrazu. I mada već godinama igra Zone u istoimenoj predstavi, ne ljuti se što nije prošla na audiciji za novi film Juga Radivojevića.

 

- Bila sam na kastingu, ali opravdano nisam prošla jer je očigledno da su ljudi želeli da naprave svoju autentičnu ekipu – objašnjava ona i kaže da je vremenom stekla strpljenje koje gluma zahteva, inače bi ta neizvesnost u poslu negativno uticala na njen život.

 

- Naučila sam da ne budem tužna kada nemam posla. Nastojim da radim na sebi i nađem zadovoljstvo u drugim stvarima. Mislim da je posebno teško glumcima koji nemaju stalni angažman jer to znači potpunu neizvesnost. U tom smislu zadovoljna sam i srećna što imam stalni angažman u matičnoj kući – priča ona i navodi da ispred pozorišta stavlja jedino svoju porodicu kojoj posvećuje svaki sekund slobodnog vremena.

 

Supruga Vukašina, IT stručnjaka, upoznala je u jednom beogradskom klubu, gde su spontano ušli u komunikaciju, a kasnije i u vezu. Posle sedam godina ljubavi poželeli su da zasnuju porodicu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker