velko slavlje

Viktorija blista od ponosa, dok Dejvid nije mogao da suzdrži emocije: Ovako izgleda proslava 18. rođendana Bruklina Bekama (FOTO)

1
Poznati roditelji nisu odoleli, te su svoja najiskrenija osećanja podelili sa svojim mnogobrojnim fanovima.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada roditelji shvate da je njihovo dete jedna posebna individua i već odrasli čovek, svi njihovi uspesi u karijeri padaju u vodu. 

 

I najsiromašnije porodice ovako počinju svoj dan: Uprkos tome što su zaradili milione, Bekamovi uživaju u malim stvarima (FOTO)

 

Viktorija i Dejvid Bekam nisu sakrili svoje emocije, već su iskazali da su najponosniji na činjenicu da je njihov najstariji sin već odrasla osoba koju su ljubavlju i podrškom uputili na pravi put. 

 

Dok su svi okretali leđa, Bekam se snašao u kobnom trenutku i spasio je OVU damu sigurne smrti (FOTO)

 

Poznat kao jedan od najbrižnijih roditelja na svetu, Dejvid Bekam je svom sinu uputio dirljivu čestitku prisetivši se trenutka kada ga je prvi put uzeo u ruke, ali i muka koje svi novopečeni roditelji imaju. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Na ovaj dan pre 18 godina ovaj mali čovek je ušetao u naše živote. Kada bih rekao da smo se osetili blagoslovenima, bilo bi to potcenjivanje. Od prvog dana, nije spavao tokom noći i uspaljivalo ga je jedino kada bih ga vozio autom i morao je da bude Bojzon na radiju kako bi konačno zaspao.

 

Mamina i tatina slika i prilika: Bekam-mezimica Harper Seven savršen je miks Viktorije i Dejvida! (FOTO)

 

Sada spava tokom cele noći bez pesme. Od ovog prelepog dečaka Bruklin je postao zgodan i ljubazan mladić. Ponosan sam na to što je moju karijeru proživeo zajedno sa mnom, a još ponosniji na to što je postao takva osoba. Srećan rođendan! Sada možeš zvanično da odvedeš oca na piće u pabu", napisao je Dejvid.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Viktorija je, ipak, bila suzdržanija. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

Ne mogu da verujem da je ovaj dečak danas napunio 18 godina. Najlepši, najbrižniji i najtalentovaniji mladić...Ponosni smo na tebe i volimo te", čestitala je Viktorija rođendan svom sinu. 

 

 

Iako je porodica, rešila da svoju intimu zadrži za sebe, Eva Longorija je svoje fanove počastila jednom fotografijom sa slavljenikom. 

 

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

 

 

makonda-tracker