daljina nije prepreka

Nikola Rađen o trenutku koji će pamtiti ceo život: Moje tri devojke smislile su originalan način da me iznenade (FOTO)

0
Iako je vaterpolista Nikola Rađen samo simbolično obeležio rođendan u krugu svojih saigrača iz novog tima u Rumuniji, poklon koji je dobio od svojih najmilijih veoma ga je iznenadio i raznežio
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Proslavljeni srpski vaterpolista Nikola Rađen (32), krajem januara imao je više razloga za slavlje. Prvi je povratak u bazen, a drugi rođendan. Naime, posle dve godine suspenzije zbog dopinga, ovaj trofejni sportista, osvajač brojnih medalja sa reprezentacijom Srbije i dvostruki prvak Evrope sa Partizanom i Crvenom zvezdom, potpisao je ugovor sa rumunskim timom Oradea i uskoro će zaigrati u Ligi šampiona. Iako je saradnja s ovim klubom donela i velike promene, kao što je preseljenje u Rumuniju i odvojenost od ćerki Nine (7), Tee (6) i supruge Ane Kokić (33), Nikola ističe da je već navikao na daljinu, kao i da ta razdvojenost ne sprečava njega i njegovu porodicu da na originalan način iznenađuju i usrećuju jedni druge.

 

Nikola Rađen prvi put posle operacije: Ana je sve vreme bila uz mene (FOTO)


- Ove godine rođendan sam proslavio radno i to mi nije teško palo, pošto se vredno pripremam za povratak takmičenjima i jedva sam čekao da ponovo osetim tu atmosferu u bazenu dok igram utakmicu – iskreno kaže vaterpolista za Story i kroz osmeh otkriva kakav je poklon dobio od svojih najmilijih:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker