iskreno o braku

Jelena Karleuša: Imala sam životnu sreću da upoznam osobu poput Duška (FOTO)

0
Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša upriličila je rođendansku proslavu svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću, a ekskluzivno za magazin Story otkrila je pojedinosti ovog događaja, kako se provela, ali i koliko joj znače brak i porodica

 

foto: Privatna Arhiva

 

- On mene uvek dočeka dugim poljupcem. Do te mere dugim da mu uvek kažem da prekine jer nas ljudi gledaju – kaže Jelena i ne krije da je njen dragi bio veoma uzbuđen zbog rođendanskog slavlja.

 

Pokloni su najvredniji kad se daju od srca: Jelena Karleuša otkrila kako je Divna reagovala kada je ugledala rođendanski dar (VIDEO)

 

Proslava je organizovana u elitnom restoranu Sunset, a događaju su prisustvovali svi igrači Bešiktaša koji su došli sa suprugama. Slavljenička večera završena je tortom na kojoj je na engleskom jeziku pisalo Srećan rođendan Duško, što je rođendancu izmamilo osmeh na lice. Veče je bilo ispunjeno emocijama, mada pevačica tvrdi da je njihov odnos svakog dana takav, kao i da među njima postoje izuzetno snažna osećanja. Osim lepe zabave, nije mogao da izostane ni poklon. Jelena priznaje da je i tu sve teže praviti velika iznenađenja.

 

 

- Dobio je sat koji je, nažalost, stigao sa malim zakašnjenjem jer ga je vrlo teško nabaviti. Ne želim da zvuči kao fraza, ali Duško stvarno ima sve. U materijalnom smislu njega je nemoguće previše oduševiti. Ono što on najviše želi jesu ljubav i pažnja, kao i vreme koje provodi sa svojom porodicom. Izuzetno je skroman i dobar čovek kome lepa reč i poljubac ulepšaju čitav dan. Imala sam životnu sreću da upoznam osobu poput njega – ponosno ističe ona i dodaje da je Duško njoj i ćerkama stvorio život iz bajke, što je takođe retka privilegija.

 

Pored njega, tvrdi Jelena, ona svoj posao doživljava kao hir jer kada bi to htela, uopšte ne bi morala da radi.

 

Nastavak pročitajete na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker