iskreno o braku

Jelena Karleuša: Imala sam životnu sreću da upoznam osobu poput Duška (FOTO)

0
Zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša upriličila je rođendansku proslavu svom suprugu, fudbaleru Dušku Tošiću, a ekskluzivno za magazin Story otkrila je pojedinosti ovog događaja, kako se provela, ali i koliko joj znače brak i porodica
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Retko koja poznata dama može da se pohvali suprugom koji je veoma uspešan, slavan, mlad, vrhunski je dasa i ono što je najvažnije – posle deset godina zajedničkog života, zaljubljen je u svoju ženu kao prvog dana. I na sve to, reč je o zaista divnom čoveku.

 

S njima NIKAD nije dosadno: Jelena Karleuša pokušala da se našali s Marijom Šerifović, a evrovizijska pobednica reagovala URNEBESNO (VIDEO)

 

Ovako zvezda šou-biznisa Jelena Karleuša (38) u razgovoru za Story opisuje svog životnog izabranika i ističe da je jedina žena, bar kada je reč o javnim ličnostima, koja takvog muškarca ima uz sebe.

 

Duško Tošić, fudbaler turskog Bešiktaša, napunio je na Bogojavljenje 32 godine, što je bio povod da pevačica u Istanbulu upriliči veliko slavlje u njegovu čast. Uprkos poslovnim obavezama, za Jelenu se podrazumevalo da će na ovaj poseban dan otputovati u Istanbul i organizovati proslavu za supruga. Njen dolazak veoma je usrećio Duška, a to je pokazao i na jedan poseban način.

 

Nastavak pročitajete na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker