ovako izgleda ponos

Nekada ih je kritikovala, danas je jedna od njih: Kristina Radenković podelila s fanovima jedan od najvažnijih trenutaka u životu (VIDEO)

0
Lepa voditeljka emisije Slagalica priznaje da je deo hvalisave grupe koju je osuđivala.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nije malo onih koji kritikuju mame i tate koji se na društvenim mrežama hvale malim podvizima svojih mališana ili se pitaju zbog čega dele ove detalje.

 

Međutim, kada se i sami ostvare kao roditelji mnogi ne mogu da odole tome da sa svojim prijateljima i porodicom podele ove srećne trenutke.

 

Nije mogla da sakrije oduševljenje: Kristina Radenković NAPOKON ostvarila san iz detinjstva (FOTO)

 

Po svemu sudeći, voditeljka i glumica Kristina Radenković razume sve koji žele da podele sa celim svetom radosti zbog svog najvećeg ponosa - pa i sama je jedna od njih.

 

 

Otkad je na svet donela devojčicu kojoj je dala ime Tara, Kristina ne samo što je još lepša nego je i srećnija i nasmejanija nego ikada ranije, a kako i ne bi bila kada joj je dan ispunjen ovako predivnim trenucima?

 

Nastavak i snimak pogledajte na sledećoj strani

 

 

 

Voditeljka je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila snimak jedne od prvih šetnji njene ćerkice i objasnila u kakvoj je fazi života u ovom trenutku.

 

Nije mogla da zadrži suze: Kristina Radenković dirljivom porukom rasplakala Ivu Štrljić (FOTO)

Dođeš tako u fazu svog života, kad postaneš sve što si kritikovao, sve što si osuđivao. Kad počnes da shvataš sve roditelje kojima su deca ponos i dika. Postajem deo te hvalisave grupe! Naši prvi 'dizajnirani' koraci u 9. mesecu. Čisto da se izdvojimo iz mase", našalila se ova srećna mama.

 

makonda-tracker