najlepše vesti

U 53. godini postaje tata: Slavni turski glumac je za svoje dete odabrao najlepše ime (FOTO)

2
Čuveni Kemal-aga je svoju sreću pronašao u 53. godini. Nakon predivnog bajkovitog venčanja, poznatog glumca su ispunile neopisiva osećanja zbog vesti da će uskoro postati otac.

 

 

Kad ulazimo u novu godinu... moram se zahvaliti 2016. Stvoritelju sam zahvalna na mnogo čemu... omogućio mi je da sa voljenim čovek osnujem porodicu, a 13. oktobra, baš na moj rođendan, poslao mi je čudesnu vest da ću da postanem majka. Uz to je podario zdravlje svima koje volim. Sada, tačno u 16. nedelji trudnoće, kad sam se malo opustila i došla do daha, ovo želim da podelim sa svima. Ali ne nalazim prave reči da opišem to osećanje... Nas dvoje; sa osmehom zbunjenosti, zahvalno i smerno čekamo dolazak Berfin Džana... Svima želim zdravlje i mir, mojoj porodici, voljenima, svim ljudima čistog srca i mojoj zemlji". 

Turske zvezde u centru skandala: Sukob gigantskih razmera o kome bruje mediji (FOTO)

 

Mesut, koji je ovih dana počeo snimanje nove serije “Zvezde su moji svedoci”, još se nije oglasio. Ali ako je suditi po rečima iz jednog intervjua, glumac uzbuđenje oko rođenja svog potomka sigurno stišava izradom brojanica i ogrlica.

 

 

A photo posted by Mesut Akusta (@mesutakusta) on

 

Imam torbu sa specijalnim alatom za obradu perli i bisera. A najviše volim da radim sa ćilibarom”, otkrio je Akusta i dodao da je pravi kućni tip i da uživa da priprema čuvenu tursku kajganu, menemen.

 

Pa ako u aprilu stigne devojčica za koju su roditelji odabrali ime Berfin (bela kao sneg, čista), tata će joj sa velikim zadovoljstvom pripremati doručak i obasipati nakitom.

 

Tekst: Milena Ranisavljević 

makonda-tracker