vesela porodica

Ovako slatku čestitku još niste videli: Ana Štajdohar i njen mezimac Lav na neodoljiv način čestitali fanovima Novu godinu (FOTO)

0
Ponosna mama malene Nije i njenog mlađeg brata Lava uživa u najlepšem periodu svog života, a ova simpatična čestitka otkriva koliko su zabavni i veličanstveni dani u njenom porodičnom domu.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Jedna od najvoljenijih domaćih pevačica prošle godine donela je na svet svoje drugo dete, pa njena porodica, koju gradi sa suprugom Nikolom Demonjom, dočekala novogodišnje i božićne praznike još veća i slađa!

 

Prelepe uspomene ganule pevačicu: Ana Štajdohar objavila fotografiju koja će mnoge vratiti u jedno predivno vreme

 

Pored nasmejane male Nije, član ove vesele porodice je i Lav, koji je već uspeo da pokaže da ume da pozira kao njegova mama.

 

 

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

Ana Štajdohar se već pokazala kao veoma uspešna ispred objektiva foto-aparata, između ostalog i u prelepim editorijalima koje je snimala za magazin Story, a Lav je očigledno nasledio njen talenat - makar sudeći po neodoljivoj fotografiji kojom je Ana čestitala Novu godinu obožavaocima.

 

 

 

A photo posted by ANA ŠTAJDOHAR (@ana.stajdohar) on

 

Pevačica je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju nastalu dok je u naručju držala svog sinčića.

 

Ana Štajdohar proslavila rođendan u najlepšem društvu: Niju toliko raduju svećice da nije ni primetila da mami torta nije uspela! (FOTO)

 

Primetivši da se nešto događa iza maminih leđa, Lav je izvirio preko njenog ramena, pa je nastala prelepa fotografija koja je oduševila Anine pratioce na ovoj društvenoj mreži.

 

Jednako simpatičan je i opis koji je pevačica istakla pored fotografije.

Srećnija Nova", napisala je Ana. "Hvala 2016. što mi je donela ovog virka."

 

 

makonda-tracker