PORODIČNO PUTOVANJE U KRALJEVINU TAJLAND

Lepa Brena i Boba Živojinović: Srebrna svadba na Puketu

3
Folk diva Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović, proslavili su bračni jubilej na egzotičnom odmoru, na koji su se uputili sa svojim sinovima, a pridružili su im se Filipova devojka Aleksandra i Stefanova Dorotea
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U današnje vreme, posebno u svetu poznatih i slavnih, poprilično je teško održati brak, a provesti u njemu dvadeset i pet godina, nekada se čini kao nemoguća misija. Ipak, to nije slučaj kada je reč o životu pevačice Lepe Brene (56) i njenog supruga, nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića (53), koji su nedavno proslavili srebrnu svadbu – 25 godina braka. Tim povodom poznati supružnici uputili su se na nezaboravno porodično putovanje u Kraljevinu Tajland sa trojicom sinova: Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović (30) uživao je u društvu svoje partnerke Aleksandre Prijović (21), dok je njegov mlađi brat Stefan (24) na putovanje poveo devojku Doroteu, a najmlađi sin Viktor (18) bio je bez svoje izabranice.

 

Nakon Rima, Dubaija i Bangkoka, porodica Živojinović boravila je na ostrvu Puketu, gde su uživali punim plućima u čarima ove egzotične destinacije. S obzirom na to da nemaju često priliku da budu zajedno, jer neretko zbog poslovnih obaveza borave na različitim kontinentima, Brena i Boba odlučili su da jubilej ljubavi proslave sa najmilijima.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

makonda-tracker