PORODIČNO PUTOVANJE U KRALJEVINU TAJLAND

Lepa Brena i Boba Živojinović: Srebrna svadba na Puketu

3
Folk diva Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović, proslavili su bračni jubilej na egzotičnom odmoru, na koji su se uputili sa svojim sinovima, a pridružili su im se Filipova devojka Aleksandra i Stefanova Dorotea
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

U današnje vreme, posebno u svetu poznatih i slavnih, poprilično je teško održati brak, a provesti u njemu dvadeset i pet godina, nekada se čini kao nemoguća misija. Ipak, to nije slučaj kada je reč o životu pevačice Lepe Brene (56) i njenog supruga, nekadašnjeg tenisera Slobodana Bobe Živojinovića (53), koji su nedavno proslavili srebrnu svadbu – 25 godina braka. Tim povodom poznati supružnici uputili su se na nezaboravno porodično putovanje u Kraljevinu Tajland sa trojicom sinova: Bobin sin iz prvog braka Filip Živojinović (30) uživao je u društvu svoje partnerke Aleksandre Prijović (21), dok je njegov mlađi brat Stefan (24) na putovanje poveo devojku Doroteu, a najmlađi sin Viktor (18) bio je bez svoje izabranice.

 

Nakon Rima, Dubaija i Bangkoka, porodica Živojinović boravila je na ostrvu Puketu, gde su uživali punim plućima u čarima ove egzotične destinacije. S obzirom na to da nemaju često priliku da budu zajedno, jer neretko zbog poslovnih obaveza borave na različitim kontinentima, Brena i Boba odlučili su da jubilej ljubavi proslave sa najmilijima.

 

Nastavak teksta pročitajte na narednoj strani...

 

 

foto: Privatna Arhiva


- Putovanje je osmislio Boba. Plan je da obiđemo Rim i Dubai, a otići ćemo i do Tajlanda i Hongkonga, na čemu su insistirala deca – otkrila je Brena neposredno pred ovaj put i istakla da se raduje odmoru baš zbog toga što će svi zajedno biti na okupu.


- Srećna sam što idem sa decom, jer su oni stalno u inostranstvu i retko kad se viđamo. Sad ćemo uživati zajedno – rekla je pevačica koja barem jednom godišnje poseti Tajland, svoju omiljenu destinaciju.


- Ono što mi se dopada jeste životna kultura Tajlanđana, neki duševni mir koji imaju, što ne možeš da sretneš ni na jednom drugom mestu. Ta toplina koju srećeš kod njih zaista je osvežavajuća, oni nemaju, recimo, razvijenu infrastrukturu i žive potpuno u skladu s prirodom. Temperatura je uvek od 25 do 30 stepeni, ponekad je malo više vlažno, ali ta klima ili vam prija ili ne. Ono što godi, to je njihova hrana, smirenost i činjenica da na tom području nema tenzija – rekla je ranije za Story pevačica koja je izgovorila sudbonosno da Slobodanu Živojinoviću 7. decembra 1991. godine, u beogradskom hotelu Interkontinental. Ozvaničenje svoje ljubavi proslavili su pred više od 600 prijatelja i bliskih zvanica, a o njihovoj svadbi dugo se pričalo.

makonda-tracker