Pripreme za bračni jubilej

Iskrena ispovest Željka Vasića: Porodica je moj najveći uspeh (FOTO)

0
Pevač Željko Vasić objašnjava na koji način se priprema za praznične nastupe koji ga očekuju i kaže da će posle toga sebi dati oduška tako što će sa najmilijima otputovati na neko egzotično mesto gde planira da proslavi dve decenije harmonične zajednice
foto: Story Press, Luka Šarac
foto: Story Press, Luka Šarac

Pop pevač Željko Vasić (37) poslednjih meseci intenzivno je radio na pripremama za solistički koncert koji će 24. decembra održati u Sava centru. S obzirom na to da ga posebne uspomene vežu za ovaj prostor, šarmantni muzičar poželeo je da sve protekne onako kako je zamislio i da publika od prvog do poslednjeg takta uživa u njegovom opusu. Veliku podršku tokom priprema pružila mi je i supruga Ivana (38), dok su pevačevi naslednici, sin Andrej (9) i ćerka Lenka (6), najponosniji na uspeh svog oca. Po završetku poslovnih obaveza, supružnici će početkom naredne godine obeležiti i dve decenije ljubavi. U razgovoru za Story, Željko otkriva po čemu će se ovaj koncert razlikovati od ostalih, koji su mu planovi za budućnost, ali i koliko ga je porodična sreća oplemenila.

 

Novogodišnja odluka koja je šokirala mnoge: Mnogima ovo ne bi uspelo, ali Željko Vasić je odlučan (FOTO)

 

- Ivana je direktor naše porodične firme Global Music, koja se u potpunosti bavi mojom karijerom. Ona obavlja administrativne poslove i tu se njeno učešće u mojoj profesiji završava. Retko kada se uključuje u bilo kakve odluke koje donosim, ali i te kako ume da me zaštiti. Kada postoji neki problem za koji zna da ću pobesneti, onda to odradi tiho sa mojim saradnicima i zajedno s njima pokuša da reši stvari. Ako ne nađu rešenje, onda čeka pravi trenutak kada će mi to saopštiti, da me ne boli mnogo. Spartanka je to – kaže Vasić koji će u januaru sa svojom suprugom proslaviti dvadeset godina ljubavi.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker