Pripreme za bračni jubilej

Iskrena ispovest Željka Vasića: Porodica je moj najveći uspeh (FOTO)

0
Pevač Željko Vasić objašnjava na koji način se priprema za praznične nastupe koji ga očekuju i kaže da će posle toga sebi dati oduška tako što će sa najmilijima otputovati na neko egzotično mesto gde planira da proslavi dve decenije harmonične zajednice
foto: Story Press, Luka Šarac
foto: Story Press, Luka Šarac

Pop pevač Željko Vasić (37) poslednjih meseci intenzivno je radio na pripremama za solistički koncert koji će 24. decembra održati u Sava centru. S obzirom na to da ga posebne uspomene vežu za ovaj prostor, šarmantni muzičar poželeo je da sve protekne onako kako je zamislio i da publika od prvog do poslednjeg takta uživa u njegovom opusu. Veliku podršku tokom priprema pružila mi je i supruga Ivana (38), dok su pevačevi naslednici, sin Andrej (9) i ćerka Lenka (6), najponosniji na uspeh svog oca. Po završetku poslovnih obaveza, supružnici će početkom naredne godine obeležiti i dve decenije ljubavi. U razgovoru za Story, Željko otkriva po čemu će se ovaj koncert razlikovati od ostalih, koji su mu planovi za budućnost, ali i koliko ga je porodična sreća oplemenila.

 

Novogodišnja odluka koja je šokirala mnoge: Mnogima ovo ne bi uspelo, ali Željko Vasić je odlučan (FOTO)

 

- Ivana je direktor naše porodične firme Global Music, koja se u potpunosti bavi mojom karijerom. Ona obavlja administrativne poslove i tu se njeno učešće u mojoj profesiji završava. Retko kada se uključuje u bilo kakve odluke koje donosim, ali i te kako ume da me zaštiti. Kada postoji neki problem za koji zna da ću pobesneti, onda to odradi tiho sa mojim saradnicima i zajedno s njima pokuša da reši stvari. Ako ne nađu rešenje, onda čeka pravi trenutak kada će mi to saopštiti, da me ne boli mnogo. Spartanka je to – kaže Vasić koji će u januaru sa svojom suprugom proslaviti dvadeset godina ljubavi.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

foto: Story Press, Luka Šarac

 

- Godišnjica nam je u januaru. Ovo je zapravo jubilej i to nekako moramo da proslavimo. Inače, već dugo ne slavim svoj rođendan, što samo govori o tome koji stav imam prema nekim bitnim datumima. Supruga i ja volimo da putujemo, pa ćemo sada otići u neke daleke toplije krajeve. Moraću to da učinim, mada se bojim dugog leta avionom, pogotovo preko okeana. U Ivanu sam se zaljubio jer je sve ono što ja nisam, mi smo lice i naličje – kaže Željko i ističe da je ponosan na naslednike koje ima sa suprugom.

 

Pritisak zbog koncerta je bio preveliki: Željko Vasić se vratio starom poroku (FOTO)

 

- Klinci i porodica predstavljaju moj najveći uspeh u životu, a posle njih na red dolazi moja muzika, istrajnost i negovanje kvaliteta. Veoma sam ponosan na sve što sam u životu radio, a još više na to što se moja deca ne stide da kažu ko im je otac – objašnjava muzičar koji je otpevao neke od najlepših ljubavnih balada koje će publika uživo imati priliku da sluša na velikom prazničnom nastupu.

 

Željko Vasić: Vreme je za treće dete

 

- Prvi solistički koncert imao sam u Sava centru i ta dvorana sama po sebi ima neku svečanu notu. Biće mnogo muzičara na sceni i sve će biti na visokom nivou. Što se tiče produkcije, zahtevao sam samo najbolje, svega i mnogo. Dovoljno je da kažem da će produkcijski, koncert biti kao što i moja pesma kaže – Nema dalje. Zbog svih tih činjenica imam veliku strepnju i odgovornost .– kaže Željko.

 

 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker