mislili su na sve

Nijednog trenutka nisu imali dilemu: Tamara Dragičević i Petar Benčina doneli važnu odluku čim su saznali da će postati roditelji

0
Mlada glumica nedavno je na svet donela devojčicu Stašu, a nedugo nakon porođaja otkrila je šta su ona i njen suprug učinili kako bi obezbedili zdravstvenu sigurnost svojoj ćerkici.
foto: Nemanja Pančić
foto: Nemanja Pančić

Ponosni roditelji se ne odvaju od svoje mezimice, a Tamara i njen suprug Petar Benčina su se pre glumičinog porođaja odlučili da sačuvaju bebine matične ćelije.

 

U kratkoj haljini izgleda kao da se nije ni porađala: Tamara Dragičević samo dve nedelje nakon rođenja ćerkice oduševila izgledom (FOTO)

Kada smo Petar i ja saznali da ćemo postati roditelji, nijednog trenutka nismo imali dilemu da li da sačuvamo matične ćelije naše bebe. Za to smo se odlučili zato što smatramo da je vrlo bitno da obezbedimo zdravstvenu sigurnost našeg deteta", kaže Tamara Dragičević.

 

Pored mnogobrojinih svetskih zvezda koje su se odlučile na ovaj korak, sve je više i naših javnih ličnosti koje čuvaju matične ćelije novorođenčadi. Među njima su i glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Tijana Dapčević i mnogi drugi.

 

 

makonda-tracker