U susret novim uspesima

Željko Joksimović: Sazreo sam uz porodicu

0
Kantautor Željko Joksimović kaže da s nestrpljenjem očekuje početak svoje regionalne turneje Dva sveta i otkriva da su mu najveći pokretač za nove uspehe supruga Jovana i naslednici Mina i Kosta.
foto: Matea Smolčić Seničar, Petar Đorđević
foto: Matea Smolčić Seničar, Petar Đorđević

Pop zvezda Željko Joksimović (44) pred praznike svoje fanove obradovao je velikim projektom Dva sveta, na kojem je radio prethodnih meseci. Zajedno sa Big bendom, muzičar je izmenio aranžmane nekih od najpopularnijih folk, pop i rok pesama ali i nekoliko svojih hitova, a sve to publici će predstaviti na regionalnoj turneji koju je započeo 1. decembra.

 

Joksimović je mnogo truda uložio u stvaranje pesama u novom, modernijem ruhu, a prema sopstvenim rečima, inspiraciju za poslovne uspehe pronalazi u ljubavi svojih najbližih, supruge Jovane (35), naslednice Mine (21) i malenog Koste (2). Željko za Story ponosno govori o novim planovima, ali i značaju stabilne porodice koja je njegova večita inspiracija za ostvarivanje svih životnih ciljeva.

 

Željko Joksimović: Jovana je tek sada shvatila da je harmonija u našem braku evidentna (FOTO)

 

- Emotivna i porodična stabilnost veoma je uticala na moje sazrevanje kao umetnika, kao i iskustvo, ljubav, podrška i sigurnost koju svako od nas oseća sa godinama - kaže popularni kantautor koji je, otkako je pre četiri godine razmenio bračne zavete sa suprugom Jovanom, potpuno drugi čovek, mnogo zreliji i ostvareniji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

( Piše: Maja Jovanović, Izvor: Story )
makonda-tracker