zanimljivosti koje inspirišu

Sigurno će i Seka danas ispoštovati OVAJ pravoslavni običaj: Danas je sveti dan, imendan pevačicinog prvenca Jakova (FOTO)

0
Seka je ranije otkrila da je sinu dala ime po Svetom apostolu Jakovu koji se obeležava 5. novembra, a obzirom na to da se i danas proslavlja svetac koji nosi isto ime, pretpostavlja se da će pevačica na prigodan način obeležiti i današnji datum.

 

foto: Madrina fotos by Bojana Doganjić

Seka je poznata kao neko ko pažnju i te kako posvećuje veri i duhovnom razvoju, pa često posti, na adekvatan način obeležava brojne hrišćanske praznike i obilazi hramove, pa svi veruju da i današnji dan za nju ima posebno značenje.

 

Najlepši hrišćanski čin obavljen daleko od očiju javnosti: Seka Aleksić u tajnosti krstila sina Jakova

 

Inače, na današnji dan važno je izgovoriti besedu i setiti se da niko nije bezgrešan, jer savršen čovek ne postoji - u tome, zapravo, i jeste veličina čoveka. Sveti Jakov Persijanac je, nakon greške koju je počinio kada se nakratko odreknuo hrišćanstva, zatražio oproštaj uz obećanje da će se ubuduće klanjati samo jednom Bogu, a svojim primerom pokazao je da iskrenim kajanjem čovek samo može da bude još veći.

 

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Aleksićeva, inače, od malih nogu uči svog sina o značaju vere, pa mu je nedavno kupila brojanicu u crvenoj boji, a ovaj njen potez naišao je na oduševljenje njenih obožavalaca.

makonda-tracker