mamin ponos

Do skoro je postojala samo JEDNA njena fotografija, ali onda se odlučila na ovaj korak: Lepota nije jedino po čemu je ćerka Mire Škorić posebna (FOTO)

1
Iako je lepotu i šarm nasledila od mame, nije odlučila da krene muzičkim stopama i ne voli da se eksponira u javnosti. Do skoro je bilo nemoguće pronaći njene fotografije, a sada je ipak odlučila da otkrije deo svoje privatnosti.

 

Naime, njena jedinica Milica studira na Medicinskom fakultetu, a srednju školu je završila kao đak generacije. Njena interesovanja su potpuno drugačija, a trenutno je posvećena svom obrazovanju, dok su njeni profili na društvenim mrežama do skoro bili zaključani, pa je do fotografija ove lepe devojke bilo nemoguće doći.

 

Za razliku od mame nema sluha, ali je zato lepotu nasledile od prve do poslednje crte lica: Ovo je jedina fotografija ćerke Mire Škorić na društvenim mrežama (FOTO)

 

Mirina ćerka odlučila je da deo svoje privatnosti ipak podeli sa javnošću, pa se na njenom Fejsbuk profilu sada mogu videti pojedine fotografije iz svakodnevnog života. 

 

 

 

makonda-tracker