momenti za zaborav

Gagi Đogani o najtežim trenucima u životu: Posle razvoda sam bio upropašćen

0
Jedan od najpopularnijih parova devedesetih ponovo će udružiti snage, nakon što je Gagi Fanki Dži prebrodio težak period.
foto: Printscreen TV Pink
foto: Printscreen TV Pink

Pre sedam godina, Anabela i Gagi Đogani odlučili su da stave tačku na svoj brak, a njihov razvod privukao je mnogo pažnje medija.

 

Oni su se, pre svega, fokusirali na jaču polovinu ovog para, koji je u braku dobio dve ćerkice, pa je Gagi prošao kroz veoma težak period. Kako i sam priznaje, bilo je tu i istina i neistina.

 

Gagi Đogani iskreno o odnosu sa Anabelom: Došlo je vreme da ponovo budemo zajedno (FOTO)

Imao sam loš period od razvoda, pronalazio sam se i nije bilo lako. Bilo je tu dosta istina ali i neistina. Mislim da su me tabloidi pocepali, uništili su me. Sad je sve u redu. Jednostavno, nije mi bilo lako", istakao je Gagi u emisiji Ami Dži šou.

foto: Luka Šarac

On je posle rastanka od supruge ušao u jedan rijaliti program, a danas smatra da ga je to upropastilo i da više nikada neće probati nešto slično.

 

Luna Đogani ne može da zadrži suze: Duša i srce joj se cepaju kada pričaju loše o njenom heroju

Od tog momenta je krenulo još gore, da sam hteo da zgazim nekog malog, da sam tukao devojku, svašta je tu bilo. Naravno, sve je to iza mene, a ja bih da se zahvalim porodici, deci i Anabeli što su mi pomogli da izguram taj težak momenat i sad sam neki drugi Gagi", zaključio je.

 

makonda-tracker