Emotivna ispovest

Emina Jahović ovu tugu nikada neće zaboraviti: To nije bila bitka koju sam ja mogla da vodim (FOTO)

0
Poznata pevačica otkriva da jedan događaj iz prošlosti nikada neće preboleti.

 

 

Šta može da vas rasplače?


- Plačem zbog mnogo čega. Veoma sam osetljiva i laka sam na suze.

 

Vaša rođena sestra Sabina je psihijatar. Da li od nje potražite nekada savet kada imate neki problem?


- Sabina je moja velika sestra, koja mi je uvek bila autoritet skoro kao roditelji. Svi u porodici smo veoma bliski i ako je bilo kome potrebna pomoć, ili ima neki problem, tu smo uvek da saslušamo i posavetujemo jedni druge. Tako se više okrećem Sabini za razgovor kao sestri, za koju znam da mi uvek misli i želi dobro, nego zbog toga što je psihijatar po zanimanju.

 

Emina Jahović: Bolovala sam šest meseci nakon porođaja sa Jamanom

 

Jako lepo izgledate. Kada se objavi vest o vama, dešava se da čitaoci komentarišu kako ste uradili neku estetsku korekciju. Da li ste imali neke operacije?


- Davno sam pričala o tome šta sam promenila na sebi estetskom intervencijom, a to je nos. Inače sam za to da sve što može da se promeni radom, trudom i negom, tako i bude. Zbog toga svakodnevno vežbam, trudim se da se hranim što zdravije, ne pušim i ne pijem, a svoju kožu prepustila sam profesionalcima, pa rado odlazim na kozmetičke tretmane, zahvaljujući kojima izgledam ovako.

 

Emina Jahović stala je na kraj glasinama jednom za svagda: Jedan poljubac sa NJIM otkrio je sve (FOTO)

 

Šta prvo uradite ujutru kada ustanete?

 

- Ranoranilac sam, volim da se probudim bar sat vremena pre svih ostalih kako bih na miru počela dan. Pijem kafu na terasi i dišem duboko kako bih punih pluća krenula u obaveze koje me očekuju. Tih sat vremena sam samo Emina, a kada ustanu moji ukućani onda sam mama, supruga, zaposlena žena, javna ličnost.

 

foto: Miloš Ćetković

 

 

makonda-tracker