Eksponiranje zaobilaze u širokom luku

Naučili su je da je porodica uvek prioritet i da nikada ne zaboravi odakle je potekla: Ovako izgledaju roditelji Dragane Mirković (FOTO)

1
Pevačica Dragana Mirković okupila je na snimanju novogodišnjeg programa u Požarevcu mnoge ličnosti sa estrade, a na snimanje je dovela i svoje roditelje Jelicu i Predraga koje sve do sada nismo imali priliku da upoznamo
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

S obzirom na to da je Dragana poreklom iz Kasidola, malog mesta pokraj Požarevca, često ističe koliko je vezana za svoj kraj i porodicu zahvaljujući kojoj ne odstupa od mnogih tradicionalnih vrednosti kojima uči i svoje naslednike, sina Marka i ćerku Manuelu.

 

Dragana je sve vreme pazila da njenim roditeljima nešto ne fali, neprestano ih obilazila, a koliko ih voli najbolje pokazuje to što ih je stalno ljubila.


Iznenađenje večeri bila je i torta na kojoj se nalazio njen lik.

 

Svi su osporavali njeno modno umeće, a sada je kopiraju svetske zvezde: Dragana Mirković inspirisala najpoznatiju rijaliti mamu (FOTO)

 

Pevačica je jednom prilikom otvorila vrata svog doma u Kasidolu, ali se njeni roditelji tom prilikom nisu fotografisali:

 

- Veliki praznici stvaraju u našem domu posebnu atmosferu jer mi naviru najlepša sećanja. Još od mog detinjstva u našoj kući najveselije je za Božić i za Uskrs, pa i kada sam se preselila u Beč praznike bih provodila u Kasidolu. Ljubav prema ovakvim svetkovinama Toni i ja preneli smo i na našu decu kojoj se vršnjaci u školi stalno obraćaju rečenicom: Blago vama, sve praznike duplo slavite - rekla je Dragana u intervjuu za magazin Story.

 

Dragana Mirković nakon 16 godina braka otkrila: Evo čime me je Toni osvojio!

 

foto: Damir Dervišagić

Dragana Mirković: Uskršnja idila na porodičnom imanju

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker