ceo mamin svet

Vujadin prvi put na društvenim mrežama: Ivana Pavković samo jednom fotografijom raznežila hiljade fanova!

0
Nijedna mama ne može da odoli želji da podeli ljupkost svoje bebe sa celim svetom, pa je tako i popularna pevačica fanovima pokazala kako izgleda njen mezimac.
foto: Instagram
foto: Instagram

Slavna pevačica donela je pre nešto manje od dve sedmice na svet svoje prvo dete - dečaka kojeg su ona i njen suprug Petar Mitić nazvali Vujadin.

 

Vujadin je isti tata: Ivana Pavković progovorila o strahovima u trudnoći, detaljima porođaja i slatkom iščekivanju (FOTO)

 

Rođenje ovog dečaka slavila je cela estrada, pa su mnoge kolege srećnom ocu pocepale majicu, u skladu s popularnim običajem, a mama i Vujadin bili su u odličnom stanju nakon porođaja.

 

 

A photo posted by Ivana Pavkovic (@ivanapavkovic) on

 

I sama Ivana oglasila se ubrzo po Vujadinovom dolasku na svet i istakla da je osećala malu bojazan, ali da je svaki strah nestajao pri samo pomisli da će konačno upoznati svog naslednika.

 

Prijatelji Ivane Pavković i Petra Mitića slavili rođenje Vujadina celu noć: Ovako to izgleda kad se estrada veseli (FOTO)

 

Međutim, sve do danas, slavni par nije otkrio kako izgleda njihov mezimac - a on je, kao što smo i očekivali s obzirom na to ko su mu roditelji, jednostavno predivan!

 

makonda-tracker