najveća životna želja

Goca Tržan o najintimnijoj temi: Evo zašto Raša i ja još ne možemo da dobijemo dete

0
Pop pevačica otvoreno priča o privatnom životu, pa je tako iskreno otkrila zašto još nije otišla na vantelesnu oplodnju.
foto: Story Press
foto: Story Press

Sad sve ja to malo odlažem, pomeram, jer imam toliko posla. Nemam vremena od dnevnih obaveza, a to moram do kraja godine da uradim kako znam i umem", otkrila je Goca.

 

Ćerka je sad u fazi da više i ne spominje to, toliko joj je dobro ovako", dodaje pevačica. 

 

Ovo nije mogao da joj odbije: Potez Raše Novakovića kojim je Goca Tržan stavila tačku na glasine o preljubi (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

 

Podsetimo, Goca i Raša već dugo planiraju potomstvo, i veruju da će im savremena medicina omogućiti da dobiju zajedničko dete. 


Promena o kojoj je dugo razmišljala: Goca Tržan započinje život na novoj adresi! (FOTO)

 

Nema lepšeg osećaja nego kad znaš da se nešto uspešno završilo. Ako je Seka zaista išla na veštačku oplodnju, drago mi je što je sve prošlo onako kako su želeli. Poznato je da Raša i ja planiramo vantelesnim putem da dobijemo dete i verujemo da će nam se životna želja ostvariti i da će nas Bog pogledati. Recimo, meni je dovoljan koktel hormona za povećanu stimulaciju rada jajnika, a moći će da se iskoristi moja prirodna ovulacija. Uz to, napomenuli su mi da ja uskoro punim 41 godinu, imam problematične grudi i ne bih da isprovociram neku prateću pojavu koja nije poželjna", istakla je nedavno Goca. 

makonda-tracker