iskreno o porodici

Seka Aleksić otkrila detalj o kome nikada do sada nije pričala: Moj suprug se rodio sa tim, a takav je i njegov otac (VIDEO)

2
Jedna od naših najvećih zvezda otkrila je kako je izgledao njen prvi susret sa Veljkom, kako je Jakov promenio njen život, ali najviše je iznenadila jednim posebnim detaljem.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Seka se porodila pre mesec i po dana, ali na nju to nije ostavilo nikakav trag, s obzirom da pevačica izgleda bolje nego ikada, a na figuri svi mogu samo da joj pozavide. Lepa pevačica je za portal Espreso.co.rs otkrila svoju tajnu:

 

Da vam kažem iskreno, Bogu hvala što je tako, kada sam ostala trudna mislila sam da ću se kotrljati koliko ću biti debela, ali desilo se da sam se ugojila samo dvanaest kilograma, što je, kako kaže moja doktorka Goca Ivanović, bukvalno školski. Svi oko mene su srećni i zadovoljni što je to tako i ja sam svoju kilažu vrlo brzo vratila i očekujem da će sada, kada budem počela ponovo da treniram, mišići da se povrate", kaže Seka i dodaje kako je zahvalna na tome što joj se desio najlepši period u životu, pa da joj sada samo presotaje da uživa u njemu, a "treninzi, nove pesme, novi album, to sve može u korak sa tim da ide".

 

#sekaaleksic

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Slatki snovi u tatinom naručju: Najlepša fotografija malog Jakova kojom nas je Seka Aleksić obradovala do sad

 

Ekipa portala Espreso Seku je malo dovela i u dilemu i tražila joj da se opredeli i kaže ko je sada, nakon dolaska sinčića Jakova na svet, njen omiljeni muškarac.

 

Nastavak teksta, kao i video snimak pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker