zahvalnost i ljubav

Svoj život duguje ovoj ženi: Karamela otkrio ko ga je spasao u kobnom trenutku (FOTO)

0
Nakon srčanog udara, poznati imitator se oporavlja, a iako se ovog događaja seća kroz maglu, otkriva da ovaj gest nikada neće zaboraviti.
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Drama kroz koju je prošao poznati TV autor Goran Stojićević Karamela srećno je okončana! Imitator estradnih ličnosti imao je srčani udar, završio na operacionom stolu, ugrađen mu je stent, ali sada je dobro!

 

Fanovi zabrinuti: Poznati imitator Karamela je doživeo srčani udar!

 

To je bilo predinfarktno stanje. Sve se dobro završilo, hvala bogu, dobro sam! Još sam u bolnici. Život ide dalje. Hvala svima koji su mi pisali i zvali me od petka uveče, kada su preko vas saznali vest",  kaže Karamela.

Goran Stojićević Karamela: Preljubnik mi je pretio i pištoljem, a od gubitka krvi izgubio sam svest

 

 

Stojićević juče nije mogao da priča preko telefona, ali je uredno odgovarao na SMS poruke.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Kaže da je zahvalan kardiolozima i celoj ekipi KBC Zvezdara koja je brinula o njemu, ali da ga je zapravo spasla njegova supruga Milica.

 


Moja Milica je bila pored mene kada mi je pozlilo. Brzo je reagovala, ona je moj anđeo", kaže Karamela.

 

Goran Stojićević je nakon intervencije celu noć proveo na intenzivnoj nezi, a u jutarnjim satima, posle vizite, prebačen je na odeljenje kardiologije.

 

Možemo samo da kažemo da se gospodin dobro oseća i da je van životne opasnosti. Sve se dobro završilo", rekao nam je jedan od zaposlenih u bolnici na Zvezdari.

Najgore je prošlo: Karamela se oglasio nakon srčanog udara

 

S druge strane, čuvenom imitatoru juče je u poseti bila porodica, pa je ekipi Kurira čovek koji se predstavio kao Karamelin brat rekao da se on oporavlja i da će uskoro biti pušten na kućno lečenje.

Goran je imao predinfarkt. Sada je znatno bolje. Lekari će ga pratiti još dva-tri dana, a onda će videti šta će i kako će. Nadamo se da on brzo biti kod kuće", rekao je Stojićevićev rođak.

Goran Stojićević ranije nije imao ozbiljnijih problema sa zdravljem. Kako saznajemo od njegovih bliskih prijatelja, on se u poslednje vreme žalio na pritisak, što je i prouzrokovalo infarkt.

Sve se iznenada dogodilo, niko nije očekivao. Znam da je lekarima rekao da je prethodno osetio jak bol u grudima i otežano disanje i to je sve čega se seća", kaže naš izvor.

foto: Dragan Kadić

 

makonda-tracker