otvoreno

Milan Topalović Topalko je otkrio jednu veoma važnu vest: Helena ima novog dečka! (FOTO)

0
Roditeljstvo među poznatima ume da bude pravi izazov, ali ne i za Milana Topalovića. Uprkos svom izgledu, popularni pevač otkriva da je veoma strog prema Heleni, ali i da se trudi da se u njen ljubavni izbor ne meša.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Poznati pevač priznaje da nije lako biti i poznati roditelj, te je zbog toga njegova dužnost još veća premda je njegova mezimica Helena pod budnim okom javnosti. 

 

Milan Topalović ne voli da medijski eksponira svoju ćerku, a na konstataciju da je strog roditelj, popularni pevač je odgovorio: 

Ja? E, ne dao ti bog da sam ti ja roditelj, pa bi videla da li sam strog ili nisam", kroz smeh kaže pevač i dodaje:

Milan Topalović Topalko: Ne želim da Helena bude pevačica

 

Sve zavisi od situacije i uzrasta. Kada je bila mala, to je bio kao vojnički život, po PS-u sve i naravno - sve je moglo, pod uslovom da se ispoštuje sve ono što ja tražim, a to je odgovornost na prvom mestu i higijena. I danas, kada je ona odrasla, uvek misli tu je mama, tu je tata, pa ona ne mora...  Za mene čovek koji nije u stanju da skloni iza sebe pre nego što ode od kuće nije sposoban da živi kako treba."

 

Lepa Helena Topalović bila je do sada u vezi sa Jocom Stefanovićem, a zatim i sa Slobom Vasićem, a pevač otkriva da njegova mezimica i sada ima momka.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

Ima! Ne mogu ništa da vam kažem o tome", kaže Milan i dodaje:

Milan Topalović Topalko: Biću najmlađi deda u Srbiji

Ja normalno sednem sa njenim dečkom i pričam, nema tu šta da se krije. Ja se u to ne mešam i ne pravim njoj izbor ko će da joj bude momak, mogu da dam samo svoje mišljenje ako se sa nečim ne slažem, ali hoće li ona to usvojiti, to je već njen problem, ona ima 19 godina."

Sa tatom deli jednu važnu osobinu: Zajednički provod Helene i Milana Topalovića to i dokazuje (FOTO)

 

Pevač je zatim prokomentarisao i ćerkine fotografije na društvenim mrežama.

 

Ne volim društvene mreže i ne koristim ih, ali to je stvar izbora. Ja živim u svom vremenu, onom u kom sam ja odrastao. Za mene čovek koji provodi toliko vremena na taj način je malo uzaludno dosadan", završava pevač.

foto: Mića Jović

 

makonda-tracker