iskren

Milan Topalović Topalko: Ne želim da Helena bude pevačica

0
Pevač je izjavio da je zadovoljan svojim žiriranjem u šou programu "Neki novi klinci", ali i otkrio detalje odnosa sa svojom naslednicom.
foto: Story Press
foto: Story Press

Milan Topalović Topalko u intervjuu za Kurir otkrio je da podržava sve takmičare iz šoua "Neki novi klinci", ali da on i pored toga što su ga ta deca oduševila, kaže da ne bi voleo da njegova ćerka zapeva.

Bilo mi je mnogo lepo u ulozi žirija. Čast mi je što sam imao priliku da slušam talentovanu decu. Ipak, kada bi mi neko ponudio da ponovo budem u žiriju, dobro bih razmislio. Teško mi pada kada moramo da odlučimo da neko dete ne može da ide dalje."


Topalko iznerviran: Mojoj ćerki nije mesto u medijima!

Na pitanje kako bi reagovao kada bi se Helena prijavila za neko muzičko takmičenje, pevač iskreno odgovara:

Ne, Helena neće biti pevačica. Njoj je još odavno izbrisan taj gen. Dosta su u kući dva pevača, treći nam ne treba. Moja ćerka se opredelila za novinarstvo i to će studirati.

Smeta mi što je Helena u medijima. Nije joj tu mesto, ali šta ja mogu kad to tako ide. Ne voli to ni ona."


Milan je izjavio i da sa svojom suprugom Vesnom, koja se takođe bavi pevanjem, ima izuzetno skladan i harmoničan brak, kao i da imaju zajedničke planove. 

Sa ženom sam u odličnim odnosima. Voleo bih da svako ima brak kao što je moj - fantastičan. To mogu da potvrde svi moji prijatelji koji nam dolaze u kuću.

Ona vikendom peva na svadbama u Crnoj Gori. Ali rešili smo da snimi singl, dosta je bilo da radi za haljinu, cipele i parfem."

 

foto: Dragan Kadić

Ponosni maturant: Helena Topalović zaista ima razloga za slavlje (FOTO)

Topalko je nedavno dospeo u žižu javnosti kada je Novak Đoković na porodičnoj proslavi zapevao njegov veliki hit "O svemu mi pričaj ti".

Nije moglo ništa lepše da mi se desi. To je kao nagrada za sav trud koji sam uložio u ovo što radim. Šta da kažem, osim da mu zahvalim do neba."

makonda-tracker