Porodica na okupu

Novak i Jelena Đoković: Iznenadni dolazak u Beograd

0
Najbolji svetski teniser Novak Đoković doputovao je u Srbiju na kraći odmor sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, nakon gala humanitarne večeri koju je njihova fondacija nedavno održala u Milanu
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Predah posle napornih turnira najbolji svetski teniser Novak Đoković (29) iskoristio je da doputuje sa porodicom u Beograd. Trofejni sportista došao je u domovinu kako bi uživao sa najmilijima pred nove sportske izazove, ali i sa suprugom Jelenom Đoković (30) prisustvovao venčanju njihovog bliskog prijatelja.

 

Jelena pravi tortu, a spremni su i pokloni: Svi detalji proslave rođendana Stefana Đokovića u Monte Karlu (FOTO)
 

Šoumen kakav jeste, Nole je uživao u narodnim pesmama i pravio dobar štimung na veselju, a snimci sa slavlja putem društvenih mreža ubrzo su obišli sve svetske medije, koji su bili oduševljeni što mogu da ga vide i u ovako ležernom izdanju. Nakon slavlja, Novak je uživao u porodičnom odmoru u Srbiji u društvu supruge i naslednika Stefana (1), koji se upoznavao sa rodnim gradom svojih roditelja.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Đokovići su obilazili neke od najznamenitijih mesta srpske prestonice i u restoranima uživali u omiljenim obrocima bez glutena. Obožavaoci kralja belog sporta koji su imali priliku da ga sretnu, oduševljeno su mu prilazili kako bi se fotografisali s njim i uputili mu reči podrške pred nova takmičenja.

 

Đokovići u novoj avanturi: Jelena i Novak jednom slikom pokazali zašto su najomiljeniji par (FOTO)

 

foto: Aleksandar Jovanović

S obzirom na to da svaka teniserova poseta Srbiji izaziva i veliku medijsku pažnju, Novak i Jelena potrudili su se da njihov boravak u Beogradu protekne bez velike pompe, što ipak nije bilo moguće. Osim uživanja sa najmilijima, postoji još jedan bitan razlog njihovog boravka u Srbiji, a to je tribina za podršku mladima pri građenju karijere, za koju je predviđeno da jedan od govornika bude i gospođa Đoković.

foto: Aleksandar Jovanović

Svakako je mnogo razloga za slavlje poznatog para, a o jednom od njih poslednjih dana govori ceo svet. Naime, 21. i 22. septembra Fondacija Novak Đoković organizovala je četvrtu po redu gala humanitarnu večeru, koja je ove godine održana u Milanu.

 

Jelena Đoković prenosi važnu lekciju o roditeljstvu: Decu treba učiti da ustanu kada padnu

 

Ova manifestacija imala je cilj da prikupi sredstva koja će biti usmerena na programe ranog obrazovanja u Srbiji. Ovoj gala večeri prisustvovali pripadnici domaćeg, ali i svetskog džet-seta.

makonda-tracker