porodično slavlje

Jelena pravi tortu, a spremni su i pokloni: Svi detalji proslave rođendana Stefana Đokovića u Monte Karlu (FOTO)

0
Stefan Đoković napuniće dve godine 21. oktobra, a Jelena i Novak za svog naslednika pripremaju intimnu proslavu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bračni par Đoković namerava da zbog sina stan u Monte Karlu pretvori u igraonicu. Naime, oni neće iznajmljivati poseban prostor za proslavu, već će svoj dom ukrasiti i prilagoditi dečjem rođendanu, prenosi Blic puls. 



Novak ove nedelje igra turnir u Šangaju, pa su planovi oko proslave počeli pre nekog vremena, kako bi sve bilo spremno kada se on vrati. Proslava će biti u njihovom stanu u Monte Karlu i biće intimna. Kao što ni prošle godine nisu želeli da prave medijsku pompu oko slavlja, tako će i ove godine sve učiniti da rođendan obeleže u intimnoj, porodičnoj atmosferi", priča dobro obavešteni izvor. 

 

Na rođendanskom partiju malenog Stefana biće njegove bake, deke, tetka i stričevi, za koje je već organizovan put do Monaka.  

 

Mama Jelena je zadužena za pripremu poslastica. 

 

Poznato je da se Đokovići hrane izuzetno zdravo i da je i Stefan naučen na ukusnu hranu, pa za ovaj događaj neće menjati ništa. Biće tu mnoštvo zdravih poslastica, a takva će biti i ona najvažnija - torta! Jelena je i prošle godine, za Stefanov prvi rođendan, pripremila takozvanu raw ili sirovu tortu u koju ne ide šećer, brašno, jaja, mleko, gluten ili čokolada, već ona ima zdrave sastojke poput voća, oraha, kakaoa, rogača, kokosa...", objašnjava izvor.

Nastavak teksta i fotografija pogledajte na sledećoj strani. 

 

makonda-tracker