hrabrost bez granica

One su srušile sve tabue: Ove poznate dame su dokaz da za majčinstvo nikad nije kasno (FOTO)

0
Za majičinstvo je potrebno mnogo hrabrosti, ali ove dame ne poznaju granica. Predstavljamo vam poznate mame koje su se ostvarile u ovoj ulozi posle 40. godine.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Savremeni način života zahteva mnogobrojne obaveze koje porodični život postavljaju u drugi plan. Ipak, nikada nije kasno za majičinstvo. 

 

Buduće mame u glamuroznom izdanju: Najpoznatije srpske trudnice blistale na crvenom tepihu žurke o kojoj priča ceo Balkan (FOTO)

 

Hali Beri

 

foto: Profimedia

 

Atraktivna glumica je nakon uspešne karijere modela odlučila i za majčinstvo. Iako poznata mama ne voli da eksponira svoju decu u medijima, nedavno je prekinula snimanje jednog filma kako bi odvela svog sina u park i provela nekoliko sati igrajući se sa patkama.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Bruk Šilds

 

foto: Profimedia

 

Hrabra mama je ove godine zašla u šezdesete, ali i dalje ima dovoljno energije za svoje ćerkice Roven i Grir. Iako ih je rodila posle 40. godine, Bruk se i dalje trudi da bude stroga mama, te vodi računa o društvenim mrežama svoje ćerkice pokušavajući da je zaštiti od neprikladnog sadržaja.

 

One nisu želele carski rez: Ove poznate mame odabrale su prirodan porođaj - i nisu se pokajale! (FOTO)

Moja Roven nema svoje pasvorde, te je ja moram ulogovati na svaku društvenu mrežu. Ona je zbog toga ljuta i postiđena, ali ja ostajem stroga", izjavila je Bruk jednom prilikom.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Tori Speling

 

foto: Profimedia

 

Poznata glumica koju pamtimo po ulogama u Beverli Hilsu i Mraku uživa u svom majčinstvu. Ona i njen suprug Din Mek Dermont imaju čak petoro dece. Iako je njena poslednja trudnoća bila pravo iznenađenje, Tori priznaje da je ovo nešto što je oduvek želela.

 

Poznate mame su ovo prećutale, ali ne i Ana Štajdohar: Plaši me porođaj! (FOTO)

 

Oduvek smo želeli veliku porodicu, tako da sam veoma uzduđena", rekla je Tori.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Selma Hajek

 

foto: Profimedia

 

Kada je u 41. godini rodila svoju ćerkicu Valentinu, svet Selme Hajek je postao potpun. Njih dve su nerazdvojne, a Selma uživa u svakom danu sa svojom mezimicom.


Slikala se obnažena u trudnoći, a sada je najseksi mama: Porodila se još jedna poznata lepotica (FOTO)

 

Kada su se pojavile zajedno na crvenom tepihu, mnogi su bili oduševljeni mini verzijom Selme Hajek, a poznata mama je ponosno pokazala svoju prelepu devojčicu.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

Marsija Kros

 

foto: Profimedia

 

Crvenokosa glumica koju smo gledali u seriji "Očajne domaćice" je ponosna mama dve devojčice Eden i Savane. Sreća ju je dočekala nakon 40. kada je postala ponosna mama ovih neodoljivih bliznakinja.

makonda-tracker