hrabrost

One nisu želele carski rez: Ove poznate mame odabrale su prirodan porođaj - i nisu se pokajale! (FOTO)

0
Sve više slavnih majki biraju da svoje mališane na svet donesu carskim rezom, ali nije mali broj onih koje su odlučile da prirodnim putem prošire svoje porodice...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Carski rez je među poznatima dobio na popularnosti tokom protekle decenije, nakon što je Viktorija Bekam, sada već majka četvoro dece, izabrala da se tako porodi, piše Stil.

 

Međutim, ohrabrujuće zvuči činjenica da je sve veći broj svetski poznatih mama koje biraju da se porode prirodnim putem. U nastavku slede neke od njih.

 

Žizel Bundšen

 

 

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

 

Supermodel i jedna od najplaćenijih manekenki sveta, 36-godišnja Žizel Bundšen, jedna je od onih žena koja i te kako favorizuje prirodan porođaj. Majka je dvoje dece i oba puta se porodila kod kuće, u kadi sa vodom. Želela je da bude potpuno svesna celog procesa rađanja, za koji se pripremala na časovima joge i meditacijom. Tri nedelje nakon porođaja prošetla je modnom pistom.

 

Džesika Alba

 

 

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

 

 

Glumica Džesika Alba (35) svoju drugu ćerku na svet je donela potpuno prirodnim putem. Kako kaže porođaj joj je bio neka vrsta meditacije. Zapravo, tehnika joga disanja pomogla joj je da se izbori sa bolovima i da ostane fokusirana.

 

makonda-tracker