Radost zbog prinove u porodici

Zoran Živanović Žika: Presrećan sam jer sam postao deda

0
Samo nekoliko dana pošto je proslavio osam godina braka sa svojom suprugom i koleginicom Jelenom Živanović, frontmen grupe Zana dobio je prvo unuče nakon što je njegova ćerka Marija proteklog vikenda rodila sina
foto: Story Press
foto: Story Press

Muzičar Zoran Živanović Žika (58) nedavno je dobio prvo unuče. Njegova ćerka Marija (29), koja je godinu dana u braku sa Dušanom Savićem (29), na svet je donela sina.

 

- Marija je rodila dečaka, kojem su dali ime Filip i sve je proteklo u najboljem redu. Oboje se odlično osećaju, što je najvažnije. Ja sam, naravno, presrećan jer sam postao deda i drago mi je što se ovako lepa vest brzo proširila – rekao je Žika kroz osmeh, a potom je otkrio šta nikako neće dozvoliti kada je reč o budućnosti njegovog unuka.

 

Jelena Galonić i Zoran Živanović: Romantična godišnjica

 

- Jedino sa čim se neću slagati jeste da bude zvezdaš kao njegov otac Dušan. Imaću vremena da ga ubedim da počne da navija za Partizan. Nadam se da ću uspeti u tome – rekao je šaljivim tonom frontmen grupe Zana.

 

Inače, Žikina ćerka Marija upoznala je sadašnjeg supruga još dok su išli u osnovnu školu, ali devet godina bili su razdvojeni pošto je Dušan sa roditeljima živeo u Moskvi. Po njegovom povratku u Beograd, drugari iz školskih klupa ponovo su se zbližili, a potom započeli emotivnu vezu koju su 12. septembra 2015. godine krunisali brakom.

 

Jelena i Zoran Živanović: Ne odustajemo od borbe za potomstvo
 

- Tokom venčanja kroz misli su mi prolazile slike njenog kupanja dok je bila kilo mesa, plakanje kad bi morala da jede, bežanje sa časova koje mi je uvek prijavljivala, potom prvi dečko i, opa, evo je sada pred oltarom sa svojim Dušanom. Vreme je zaista proletelo – rekao je popularni muzičar tom prilikom za magazin Story i otkrio kako mu se dopada ćerkin izbor.

 

- Dušan je divan mlad čovek u koga imam ogromno poverenje da će zauvek čuvati i voleti Mariju. Svojim devojčicama nikada se nisam uplitao u njihove emotivne izbore. Uvek ističem kako sam rešio da deci od malih nogu prvo budem najbolji ortak pa posle otac. I uspeo sam u tome – ponosno je rekao Žika koji je sedmog septembra sa suprugom Jelenom Živanović (45) proslavio osam godina bračnog života.

makonda-tracker