uživa u ljubavi

Lepa Lukić prvi put javno o suprugu: Treba li da ga stavim na tacnu da ga svima pokazujem?!

0
Pevačica Lepa Lukić već 16 godina uživa u ljubavi sa biznismenom u penziji Milanom Milanovićem, a javnosti ga je predstavila tek pre tri godine.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Iako ne želi da priča o ljubavi sa čovekom koji je godinama radio u Kanadi, pa ga je uspešno krila, sada, kada je Milan u penziji, mnogo češće su zajedno, jer se njen dragi vratio u Srbiju.

 

Znala je kako diše: Lepa Lukić otkriva detalje druženja s legendarnim Tomom Zdravkovićem (FOTO)

 

Dok Lepa peva po belom svetu, Milanović, kako saznajemo, uglavnom uživa u Jagodini.

 

foto: Marko Poplašen

U mom braku je sve kako treba, ali ne volim mnogo da pričam o mužu i da ga eksponiram. Je l‘ treba da ga metnem na tacnu da ga svima pokazujem? Nismo mi balavci, ne treba nam to", kaže Lepa.

Šokantna ispovest Lepe Lukić: Zbog ljubavi sam htela da se obesim

 

Pevačica objašnjava da joj prija to što se njen suprug ne meša u njenu karijeru i da bi tako nešto za nju bilo nedopustivo.

 

foto: Marina Lopičić

On se ne meša u moj posao, to je dobro i mi tako funkcionišemo. Kada bi mi se mešao, mi ne bismo sastavili ni dva meseca. Hvala bogu, on voli da ja pevam. Često kaže: 'Ja bih bio najveći grešnik kada bih rekao da ne možeš više da pevaš', na šta mu ja odgovorim: 'U tom slučaju me više ne bi ni imao'",  iskrena je bila Lepa.

Lepa Lukić nakon uvreda Biljane Srbljanović: Ne sudite mi, nemam decu ni unučiće, treba mi društvo

 

Ona otkriva da nikada nije volela da bude u vezi sa nekim od svojih kolega.

Nikada nisam volela da budem sa muškarcem sa estrade, pevačem ili muzičarem. Uvek sam volela obične ljude koji nemaju veze sa estradom.To je kratkog daha, bude puno ljubomore, a i nisu mi se nikada dopadali ljudi iz moje branše", otresita je pevačica.

 

 

makonda-tracker