ljubavne muke

Šaban Šaulić otkrio zašto se dva puta ženio istom ženom: Jednom smo se razveli mojom greškom...

1
Malo je poznato da se nekrunisani kralj narodne muzike dvaput ženio svojom voljenom Gordanom, a njegovo objašnjenje izazvalo je salve smeha među fanovima.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Šaban Šauliić već 41 godinu uživa u srećnom braku sa suprugom Gordanom, s kojom je dobio troje dece - Mihajla, Ildu i Sanelu.

 

Iako se njihovoj ljubavi i skladnom braku mnogi dive, malo je poznato da su Šaban i Gordana dva puta stali na ludi kamen. Šaban je, gostujući u jednoj emisiji, objasnio kako je do toga došlo.

 

Šaban Šaulić o velikom strahu: Čekao sam 38 godina, plašio sam se da Ilda neće roditi dete

A što me ne pitaš da li sam je prevario? Jesam, kad sam je oženio. I to ne jedanput, nego dvaput. Zato što smo se jedanput razveli, mojom greškom, jer sam napravio s.... Ludovao sam sa Radetom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo žene", rekao je Šaulić.

On je otkrio kako je ovu grešku prihvatila najvažnija žena u njegovom životu.

 

Ovaj trenutak je pomutio njihovu sreću: Zbog jedne komplikacije Ilda Šaulić umalo nije ostala u bolnici (FOTO)

Žena poludela, kaže, ako ćeš ti tako, a'j mi da završimo. Ja se nisam još otreznio, kažem 'može'. Nisam mislio da će ozbiljno da shvati. Potpišem nešto, ono zahtev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigde. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana", objasnio je Šaulić i dobio veliki aplauz.

 

makonda-tracker