ne skida osmeh sa lica

Ima 51 godinu i samohrana je mama koja svoje blizance drži daleko od očiju javnosti: Upoznajte Bobana i Bojana, sinove Dragane Katić (FOTO)

2
Ona se izdvaja stavom, bojom glasa i harizmom, a prepoznatljiva je po svom osmehu koji nikada ne skida s lica. Mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom, posebno kada se uzme u obzir da je majka koja je svoje blizance na pravi put izvela sama...

S obzirom na to da je mama blizanaca, što je samo po sebi veliki izazov, posebno ako uzmemo u obzir da ih je odgajala sama, pitali smo je kako joj uvek polazi za rukom da bude nasmejana:

 

- Čim ustanete - nasmejte se odmah. Neka u početku to bude veštački, ali će vremenom postati prirodno. Šaljite pozitivnu energiju, budite zahvalni na onome što imate. Tek kad primetiš ono što imaš, tek tada možeš da tražiš.

 

Ove godine, Draganini sinovi, blizanci Boban i Bojan su napunili 18. godina, a voditeljka je njihovo punoletsvo proslavila bez medija i pompe, u krugu najbližih.

 

Sinovi prefinjene voditeljka se izuzetno retko pojavljuju na javnim događajima, jer su usmereni ka obrazovanju.  

 

Ipak, ponosna mama ne odoleva da neretko podeli footgrafije sa svojim naslednicima, a njen ponos se oslikava upravo u njenom osmehu:


Ima 51 godinu i nema problem da pokaže svoje pravo lice: Ovako Dragana Katić izgleda kada skine šminku (FOTO)

 

 

makonda-tracker