Lepe vesti

Rode ponovo stižu u Slagalicu: Voditeljka popularnog kviza čeka još jednu bebu!

0
Marija Veljković i Kristina Radenković spadaju u najšarmantnije dame na malim ekranima, a ove godine su bile uspešne kako na poslovnom tako i na privatnom planu.
foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko dana, Kristina Radenković je na društvenoj mreži Instagram najavila svoj povratak u najpopularniji kviz u Srbiji fotografijom za koju je pozirala sa svojom dragom koleginicom Marijom.

Back on track za koji dan!!! S divnim vestima", napisala je Kristina zagonetno.

Posle ovakvog odgovora, Kristinu Radenković se niko neće usuditi da osuđuje: Ne znam šta biste vi na mom mestu, ali za mene je ovo savršeno (FOTO)

 

Ipak, mediji su ubrzo otkrili o čemu je reč. Marija Veljković Milovanović, naime, čeka svoje treće dete.

 

 

Lepa voditeljka potvrdila je ovu lepu vest.

Beba je dobro, idem redovno na preglede, doktorka je rekla da nosim bebu 'zmajića' ili 'zmajče', kako ga je nazvala. Đura i Rosa su se obradovali, mada mi se ne čini da su potpuno „svesni“ šta nas čeka, iako idu sa mnom na kontrole i znaju da će dobiti brata ili sestru", otkrila je Marija, koja će raditi i na televiziji i u pozorištu onoliko koliko joj trudnoća dozvoli.

Marija Veljković: Najluđa stvar u ovo vreme je odlučiti se da imaš porodicu (FOTO)

 

Marija i njen suprug još uvek ne znaju pol svoje treće bebe, ali joj se jednako raduju, bez obzira na to hoće li dobiti dečaka ili devojčicu.

makonda-tracker