Proslava u čast dolaska prinove

Živko Živković: Sinu smo dali ime Najdan

0
Golman grčkog fudbalskog kluba Škoda Živko Živković i njegova supruga Jelena Đokić postali su roditelji dečaka, nakon čega je ponosni otac priredio veliko slavlje u rodnom Užicu
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Šarmantni Užičanin Živko Živković (27) koji od početka leta čuva mrežu na golu fudbalskog kluba Škoda iz Grčke, prošle nedelje postao je otac. Nekoliko dana pre rođenja naslednika, sportista je doputovao u rodni grad kako bi se pobrinuo da dolazak njegovog sina na svet protekne u najboljem redu. Živkova supruga Jelena porodila se u užičkoj bolnici i rodila zdravog dečaka kojem su roditelji dali staro srpsko ime Najdan, čije se značenje vezuje za pojam nađen. Golman je sa porodicom proveo tek nekoliko dana, nakon čega je morao da se vrati u Grčku zbog obaveza prema klubu, ali je tokom boravka u Srbiji priredio slavlje u čast dolaska prinove.

 

- Jelena se porodila u Užicu i sve je proteklo dobro. Dobili smo sina koji je dugačak 51 centimetar, a težak tri kilograma i pet stotina grama, prava je momčina – kaže sportista za Story i dodaje:

 

- Svi smo slavili i, naravno, potpuno su me iscepali. Najveseliji je bio moj otac i bilo je zaista prelepo. Bio sam uz Jelenu i sina nekoliko dana, ali moram da se vratim u Grčku, pa ću za mesec dana ponovo biti s njima. Moja porodica ostaće u Užicu dok beba malo ne stasa i ojača, sada je još mali da se izlaže dugim putovanjima, pa ću ja dolaziti ovde kad god budem mogao – objašnjava ponosni otac.

 

Živko Živković i Jelena Đokić: Sudbonosno da na planini
 

Dok je Živko odsutan, njegovoj izabranici pomagaće porodica, naročito bake i deke koje će se potruditi da im ništa ne manjka i da bezbrižno uživaju u prvim nedeljama po izlasku iz bolnice. Mladi supružnici s ushićenjem su čekali da prošire porodicu za još jednog člana, o čemu su početkom proleća govorili Story:

 

- S obzirom na to da sam završila srednju medicinsku školu, znam mnogo toga o drugom stanju. Mogu reći da sam srećna i zadovoljna trudnica. Mnogo volim da šetam, a sada, s ovim stomakom, to praktikujem i više nego ranije – govorila je Jelena.

 

Živko Živković otkrio kako se osetio kad je saznao da će postati otac

 

Kada su u martu saznali da će dobiti naslednika, ponosna majka lepe vesti saopštila je svom suprugu na veoma suptilan način:

 

- Sećam se tog dana, posle treninga otišao sam sa prijateljima u grad. Pili smo kafu kada mi je zazvonio telefon, a na vezi je bila moja supruga koja mi je rekla: Hajde, dođi kući, imam nešto da razgovaram s tobom. Pretpostavljao sam o čemu je reč – govorio je sportista.

 

foto: Privatna Arhiva

 

Jelena i Živko upoznali su se u njihovom rodnom Užicu. Kada su se rodile simpatije, ubrzo su otpočeli emotivnu vezu, a potom su shvatili kako treba da zajedno dele život. Posle dve godine i devet meseci zabavljanja, odlučili su da ozvaniče svoju ljubav. Venčali su se u septembru 2015, a svadbeno veselje upriličili su na Tari. Početkom ove godine saznali su da će postati roditelji, što je unelo neopisivu radost u njihov odnos, a od kada su dobili Najdana, sve u njihovom životu podređeno je malenom nasledniku.

 

makonda-tracker