Uživa u roditeljstvu

Tata za primer: Ovako Marko Rokvić provodi vreme sa svojim naslednikom (FOTO)

0
Dok je njegova supruga Sara posvećena poslovnim obavezama, mlađi naslednik Marinka Rokvića vreme provodi uživajući u druženju sa sinom Despotom
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je posle porođaja pokrenula Instagram stranicu na kojoj razmenjuje iskustva i savete sa drugim mamama, supruga Marka Rokvića ozbiljnije se posvetila ovom poslu.

 

Ona je, naime,  ovih dana okupirana organizacijom događaja Dan za mame, u okviru kog će se 20. septembra održati dva interaktivna predavanja na temu odgoja dece i njihove zdrave budućnosti.

 

foto: Screenshot/Exkluziv

A dok je mama desetomesečnog Despota okupirana obavezama oko posla, njen suprug Marko provodi vreme sa svojim naslednikom.

 

Marko Rokvić: Sara je moja srednjoškolska ljubav
 

foto: Screenshot/Exkluziv

 

- Sve se promenilo! Sada muškarci čuvaju decu, a žene rade - u šali navodi Marko za Ekskluziv, dodajući da je presrećan što se ostvario u ulozi oca, u kojoj se odlično snalazi:

 

foto: Screenshot/Exkluziv

- Ja sam uvek sa Despotom i presrećan sam što ga imam! Supruga mi je rodila najboljeg drugara - kaže Marko, koji s nestrpljenjem iščekuje povratak svog brata Nikole i njegove supruge Bojane iz Amerike, kako bi se upoznao sa njihovom naslednicom Leonom, koja je na svet došla sredinom avgusta.

 

Njihova porodica je od danas bogatija za jednog člana: Ovako su Rokvići proslavili dolazak male Leone na svet (FOTO)

 

foto: Screenshot/Exkluziv

 

makonda-tracker