provod na Dalekom istoku

Nataša Bekvalac: Bila mi je preko potrebna pauza

0
Nakon leta ispunjenog uspešnim nastupima širom regiona, pevačica otputovala je sa sestrom Kristinom i njihovim ćerkama Hanom i Petrom u Šangaj, gde uživaju u lepotama najvećeg kineskog grada i brojnim uzbudljivim avanturama
foto: Story Press
foto: Story Press

Sestre Nataša (35) i Kristina (30) Bekvalac ovog leta spojile su lepo i korisno, pa su protekla dva meseca bile na Ibici, u Grčkoj, zatim na Crnogorskom primorju, a pre nekoliko dana uputile su se u daleku Kinu. Naime, posle uspešne promocije novog albuma Original, ali i brojnih nastupa širom Balkana, šarmantna pevačica odlučila je da napravi predah od posla i napuni baterije za nove poslovne poduhvate i izazove koji je očekuju na jesen. Na ovom putovanju atraktivnim sestrama društvo prave Natašina ćerka Hana (8) i Kristinina naslednica Petra (7), a ove četiri dame uživaju u danima ispunjenim zabavom i upoznavanju s novom kulturom i načinom života u gradu koji se nalazi na obali Pacifika.


- Uskoro male Kineskinje, jer Šangaj je uvek dobra ideja – napisala je pevačica na svom Instagram profilu pre polaska na dalek put i najavila uzbudljivu avanturu, a kada je sa sestrom i njihovim naslednicama stigla u ovu azijsku zemlju, dodala je:

 

foto: Story Press

- Protekla dva meseca gotovo svaki dan smo nastupali, a mojoj ekipi i meni sada je preko potrebna pauza, mali predah i odmor od deset dana.
Budući da Kristinin suprug Ivo Martinović poslednjih meseci zbog poslovnih obaveza živi u Šangaju, sestre Bekvalac odlučile su da iskoriste nekoliko slobodnih dana i posete ga zajedno sa svojim naslednicama. Odmah po dolasku u Kinu, devojke su se zaputile u spa centar kako bi se oporavile i odmorile od napornog i dugog putovanja, a zatim su krenule da istražuju grad na uzbudljiv način
– vožnjom skuterima.

 

foto: Story Press

Magični četverac Nataša, Kristina, Hana i Petra redovno obaveštavaju svoje pratioce na Instagramu kako se provode, pa koriste svaki trenutak za obilazak grada koji je poznat kao Biser Orijenta i Pariz Istoka, a nalazi se na listi najboljih metropola za život. Pošto su Kristina i Nataša poznate kao ljubiteljke noćnog života i dobre zabave, nisu propustile priliku da posete šangajske klubove. Nataša je objavila i snimak na društvenim mrežama u kojim je otkrila kako s Kristinom pravi koktele i uživa u nezaboravnom provodu u jednom od najlepših gradova sveta. Ipak, atraktivne sestre ne zapostavljaju ni svoje naslednice, pa je Nataša nedavno podelila i fotografiju na kojoj doručkuje s Kristinom, Petrom i Hanom, uz koju je napisala: Savršeno jutro s tri koje volim najviše. Po povratku u Beograd, pevačicu očekuje još nastupa na Crnogorskom primorju, ali i priprema ćerkice Hane za polazak u četvrti razred osnovne škole.

makonda-tracker