Porodična idila pred veliko slavlje u Lepetanima

Neda Ukraden: Uz unuke se najlakše relaksiram

0
Vrele letnje dane pop pevačica Neda Ukraden provodi na nastupima širom Balkana, ali i u svojoj kući na Crnogorskom primorju, gde uživa posvećena ćerki, zetu i njihovim naslednicima, u čijem društvu će 16. avgusta proslaviti svoj rođendan
foto: Dragan Kadić

- Nikada nisam volela samo da se izležavam. Uživam kada odem u baštu, naberem raštan i od njega pripremim jelo koje je kultno za dalmatinske i uopšte primorske krajeve. Ponekad im spremim ribu i ja sam bila zadužena da naučim decu da je jedu. To je bila moja dužnost, obaveza, a pre svega želja. Odmalena moraju da steknu naviku da se zdravo hrane. Posle obroka deci je vreme za spavanje, a ja nastavljam sa svojim aktivnostima. Kada se probude, idemo zajedno na plažu i učim ih da plivaju samostalno. Njihova mama već u četvrtoj godini plivala je odlično. Mnogo volim da plivam, to mi predstavlja odličnu rekreaciju, a dobro je i za liniju. Ne smemo se ulenjiti i to je recept za mladolikost tela i duha. Čim čovek počne da razmišlja kako ću sad ovo ili ne mogu sad ono, tu već počinje starost. A mene takve misli još ne spopadaju.
Posle tri dana provedena u društvu ćerke, zeta i unučića, Nedu je očekivao povratak kontinentalnim obavezama i nastup u Valjevu, a potom u Rumuniji.

 

Ističući da je uvek umela savršeno da organizuje svoj život i uskladi sve obaveze, već je isplanirala i naredni povratak u Lepetane i to noć uoči svog 66. rođendana koji je 16. avgusta.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker