predivno

Zaljubljeni je dobro razumeju: Seka Aleksić podelila citat o ljubavi i braku koji je za manje od sat vremena lajkovalo više od 13.000 ljudi (FOTO)

1
Srpska pevačica i njen suprug Veljko trenutno iščekuju dolazak njhovog prvog deteta na svet, a dok čekaju proširenje porodice njhova ljubav sve je jača.
foto: Instagram
foto: Instagram

Veljko je prava podrška svojoj lepoj supruzi tokom čitave trudnoće, pa nije ni čudo što ovaj srećni par izgleda opijeno od ljubavi proteklih meseci.

 

Ona živi pravu ljubavnu bajku: Seka Aleksić je ovim detaljem otkrila kako se njen suprug ponaša prema njoj (FOTO)


Seka, koja je nedavno objavila da odlazi na trudničko odsustvo i pravi pauzu karijeri kako bi se posvetila majčinstvu, danas je objavila još jednu predivnu fotografiju kojom je raznežila svoje fanove. Na njoj ona stoji u kupaćem kostimu dok joj Veljko ljubi trudnički stomačić.

 

"Muž i žena treba da budu kao ruke i oči. Kad ruka boli - oči plaču. A kada oči plaču - ruke brišu suze", citirala je Seka Svetog Jovana Zlatoustog.

Posle toliko godina priželjkivanja...: Dirljiva poruka buduće mame Seke Aleksić pred sam odlazak sa scene (FOTO)

 

Za manje od sat vremena, ova fotografija je prikupila hiljade "lajkova", a Sekini fanovi priznali su da su se raznežili, a poneki i da im je pošla suza kada su pročitali ove mudre reči...

makonda-tracker