Bivši supružnici ponovo zajedno

Mateja Kežman: Krah porodice najteže mi je pao u životu

0
U otvorenom razgovoru za Story Mateja Kežman otkriva koji su mu momenti bili najbolniji u karijeri i tokom razvoda,
Mateja Kežman, Foto: Marina Lopičić za Kurir
Mateja Kežman, Foto: Marina Lopičić za Kurir





- Sve u životu radim srcem i sto posto, predajem se stvarima maksimalno, tako je bilo i sa ovom knjigom. Bilo je nekih inicijativa da se to uradi i ranije, ali želeo sam da se karijera završi, da stavim tačku, da se utisci slegnu, i onda da se krene u tu priču. Radili smo oko godinu i po dana i insistirao sam na tome da knjiga bude autentična, da sve u njoj bude onako kako je stvarno bilo, da se iznese i ono dobro i ono loše. Želeo sam da pružim šansu ljudima koji su u toj priči da iznesu svoje mišljenje i svoje viđenje svih situacija u kojima smo zajedno učestvovali. Drago mi je i zbog moje dece što imaju celu, iskrenu i istinitu priču, jer više nema događaja i priča koje bih iz bilo kojih razloga skrivao, kao što je bilo ranije. Drago mi je i zbog dečaka što mogu da vide da praktično sa ulice neko može velikim radom da dođe do najvećih klubova i rezultata.



Story: Da li će se neko naljutiti?



Story: Dakle, ko se naljuti, i trebalo je da se naljuti?



Story: Kažu da su ožiljci zapravo tetovaže s boljom pričom; tetovaža imaš mnogo, kako stojiš s ožiljcima? Onim s terena i onim mimo njega?





Story: Kako si se proveo s decom na zimovanju?



Story: Kako izgleda odnos dvoje ljudi nakon razvoda?



Story: Čini se da su odnosi sa Marijom Perković još uvek malo zategnuti?





Story: Koje metode svojih roditelja koristiš ti kao otac?

Obraz nema cenu, kad se jednom izgubi, teško može da se vrati

Story: Kako postižeš da sa svom decom budeš koliko je potrebno?

cepa

Story: Imao si uspešnu karijeru i jedan od njenih plodova svakako je novac. Da li te on čini boljim ili gorim, kako utiče na tvoje  samopouzdanje?





Story: Ako je tačno da nam život ne raspoređuje teret prema zaslugama nego prema snazi, da li teški trenuci kroz koje si prošao potvrđuju da si jači od većine ljudi?



Piše: Igor Karanov
makonda-tracker