kao sav normalan svet

Princeza BLISTA U TRUDNOĆI, a lokacija je posebno iznenađenje: Gde letuju princ Filip i Danica Karađorđević?

0

Kraljevski par odlučio je da odmor provede u Srbiji, a odabrali su jedno od najlepših odmarališta u našoj zemlji

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević sa sinom princem Stefanom
Princ Filip i princeza Danica Karađorđević sa sinom princem Stefanomfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Princ Filip Karađorđević, sin Aleksandra II Karađorđevića, vratio se pre nekoliko godina u Srbiju, gde je zasnovao porodicu.


Iako je rođen u Americi, a odrastao u Španiji i Engleskoj, on je odlučio da nastavi život u zemlji svojih predaka, gde je zavoleo poznatu slikarku Danicu Marinković, koja je danas njegova supruga.


Par se venčao 2017. godine, čime je ona postala princeza Danica, a potom je 2018. na svet stigao njihov sin princ Stefan.


Filip Karađorđević poznat je po tome što, uprkos svom kraljevskom poreklu, živi kao običan građanin: zaposlen je, stanuje u stanu na Vračaru i vodi miran porodični život.

 

Kako su nam pokazale paparaco fotografije princa, upravo je takav i njegov letnji odmor!


Karađorđevići su proteklog vikenda uslikani u Vrnjačkoj banji, dok su se opuštali u jednom kafiću. Dok je princ Filip nosio običnu plavu majicu, njegov sin Stefan poneo je fudbalski dres Barselone, a poseban utisak ostavila je princeza Danica u laganoj cvetnoj haljini koja ističe njen trudnički stomačić.


Oni su ćaskali, pili kafu i opuštali se u prijatnoj atmosferi, a princeza je izgledala božanstveno u prirodnom izdanju i bez trunke šminke.

 

Pogledajte kako je to izgledalo.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Podsetimo, par je krajem juna saopštio da će uskoro princ Stefan postati stariji brat.


Sa velikim zadovoljstvom želimo da podelimo vest da na jesen očekujemo naše drugo dete – istakla je princeza Danica na Instagramu, u opisu fotografije za koju je kraljevski par pozirao ispred Hrama Sv. Save i spomenika Karađorđu.

 

 

 

BONUS VIDEO

Ovo je banja iz koje je kralj Petar I Karađorđević otišao u Prvi svetski rat


 

makonda-tracker