"ona je više od 70 odsto on"

"Predivna devojka, dete za primer!" Kažu da podseća na njega: Ćerka Darka Radovanovića krenula je očevim stopama

0

Lara Radovanović imala je tri godine kada je ostala bez oca.

Darko Radovanović je poginuo u saobraćajnoj nesreći.
Darko Radovanović je poginuo u saobraćajnoj nesreći.foto: Damir Dervišagić

Pre 12 godina, 11. juna preminuo je pevač Darko Radovanović, a za sobom je ostavio suprugu Maju i ćerkicu Laru.

 

One su se nakon pogibije supruga i oca potpuno povukle i kako su mediji preneli i dalje žive u Sremskoj Mitrovici.

 

Ljubavna priča Darka i Marije je ličila na pravu bajku. Pevač je želeo da fascinira devojku koja mu je privukla pažnju na jednom nastupu u njenoj rodoj Sremskoj Mitrovici.

 

Nakon šest meseci, Marija je "pala" na njegov šarm, a zbog ljubavi, Darko se preselio u Sremsku Mitrovicu gde je Maja imala svoj frizerski salon.

Pevač je uvek govorio da je od supruge dobio podršku, pažnju i naklonjenost, kao i da ona vodi glavnu reč u njihovom braku. 


Samo da se ona ne ljuti. Neću da radim ništa što može da naljuti moju Maju – govorio je Darko..

 

Kao kruna njihove ljubavi došla je i Lara, koja je bila veoma mala kada je ostala bez oca.

Pre nekoliko godina, na desetogodišnjicu njegove smrti, roditelji Darka Radovanovića su govorili da Lara neodoljivo podseća na Darka. 

 

-Lara je nasledila muzički talenat od oca svira klavir. Svi kažu da neodoljivo podseća na Darka. Snaja Maja sa druge strane ne može da preboli gubitak supruga, ima oscilacije u raspoloženju, rekla je da se nikad više neće udavati. Mnogo je propatila -

 

Kum Darka Radovanović MIlan Mitković pre nekoliko godina takođe je govorio za domaće medije o Lari i Mariji.

 

Predivna devojka, dete za primer. Život je naterao da brže odraste, uživam u njenom odrastanju. Veoma je odgovorna, ide u dve muzičke škole, trenira atletiku i ima sve petice. Njenog tatu niko nikada neće moći da zameni, ali ja se maksimalno trudim da joj očinska figura što manje fali. Marija je divna majka, koja je skroz zapostavila svoj život, čak i posao, da bi se posvetila Lari i njenom vaspitanju. Iza sebe je ostavio neutešne roditelje Stanu i Vidoja, ćerku Laru, suprugu Maju i brojne prijatelje, a njihove rane i dalje bole istom jačinom — rekao je Milan.


On je otkrio i da Darkova ćerka podseća fizički na oca, kao i da je nasledila njegovu ljubav prema pesmi i muzikalnost. Za razliku od oca, ona je zainteresovanija za stranu muziku.

 

Nasledila je skoro sve na Darka, ona je više od 70 posto on. Lik, obrve, usne, muzikalna je na njega. Prelepo peva, poslednje dve godine se posvetila stranoj muzici i to joj odlično ide, baš lepo pliva u tome. Siguran sam da će i ona biti velika zvezda — ispričao je Darkov kum.

 

BONUS VIDEO

 

IVANA SELAKOV O MOMENTU KADA JE SAZNALA DA JE POGINUO DARKO RADOVANOVIĆ

 

 

 

makonda-tracker