"Prvi put imaš takvu odgovornost"

"Dođe to malo stvorenje i ti ga voliš": Sajsi MC prvi put iskreno o majčinstvu i ćerki Nataši

0

Popularna reperka o ulozi majke i svemu što ona donosi u život.

Sajsi MC na Exitu
Sajsi MC na Exitufoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Reperka Ivana Rešić svima poznatija kao Sajsi MC početkom ove godine je na MAC nagradama potvrdila najlepše vesti, da će postati mama.

 

Tada je već bila u 7.mesecu trudnoće i svi su mogli da primete koliko je drugo stanje prija.

 

Ona je u martu ove godine na svet donela devojčicu Natašu, a time su ona i njen suprug, reper Marko Trmčić, postali roditelji prvi put. 

 

Sajsi MC se od tada nije pojavila mnogo u javnosti, pa su se svi obradovali kada su shvatili da će biti jedan od od izvođača na glavnoj bini Exita.

Ona je za 24sata.hr je podelila kako se snalazi u novoj ulozi i kako uspeva da uskladi nastupe sa bebom. 

 

- Hardcore, je*eni hardcore. Nisam mogla da zamislim težinu toga i iskreno, da nije došla moja majka da živi sa nama, ja ne bih mogla da nastupam na festivalu. Mama me spasila. Dok sam bila trudna nisam se raspitala šta će biti kada postanem majka. Samo sam pratila svoju trudnoću iz nedelje u nedelju. Kao da ću deset godina nositi dete pa kao ima vremena da se za to pripremim. Kad se to rodilo ja sam bila u šoku. Nisam znala da će to biti tako, teško je - rekla je Sajsi MC za 24sata.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)


- Kada dobiješ to malo biće, prvi put imaš takvu odgovornost. Ja jesam starija, ali ja sam sebi napravila fin život, lagodan. Bavim se umetnošću, vrlo sam spontana, kad mi se ne spavam, ne spavam, a kad mi se spava, onda spavam. Ja sam sebi ugodila. Međutim, došlo je jedno malo čudovište na svet koje ima svoje zahteve. To je ta nova stvar, nisam više ja na prvom mestu, nego na drugom. Meni je tetka jednom rekla Što mi je drago što ćeš postati majka, sad ćeš shvatiti što znači nekome dati bezuslovnu ljubav'.Ja nisam shvatala o čemu ona priča, ali onda dođe to malo stvorenje i ti ga voliš.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAJSI MC (@sajsimcofficial)

Kako je ispričala za pomenuti medij, zasada ništa ne planira, barem dok beba ne napuni godinu dana. 

 

- Ja sam naivno mislila da kada beba napuni mesec dana da ja nju mogu voditi svuda sa sobom. To nije tako - govori.

 

makonda-tracker